Ar2r Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Panowie Jak zdjąć osłonę od przednich głośników? próbowałem ją ściągnąć ale łatwo się nie daje - boje się że coś połamię - głośniki mi nie działają - jak podkręcę głośność na 70% mocy to dopiero zaskakują....
steve69 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Żeby dobrać się do głośników musisz ściągnąć boczek z drzwi. Samych maskownic nie zdejmiesz, bo są zgrzane z boczkiem od środka. -- Pozdrawiam. Sławek
mlodziak22 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Boczek jest przykrecony na 4 śrubki. 3 są w listwie i jedna w rączce, zaslepce. Później trzeba energicznie szarpnac trzyma się na 5 spinkach z tego co pamiętam, które odrazu pękają. U mnie 10 szt. 20zł.poszukaj na forum jest dużo na ten temat Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
bobikos Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 zamiast ściągać boczek zobacz czy nie przełamują Ci się kable w przelotce gumowej.
Ar2r Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2013 ok - dzięki Panowie za porady , w weekend jak będę miał czas to zobaczę najpierw w tej przelotce jak się maja kabelki...
Rekomendowane odpowiedzi