Johny_92 Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 Nie zarzuca Ci tyłu przy 225 na koleinach ?
r.kuderawiec Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Opublikowano 16 Lipca 2013 no trochę rzuca ale delikatnie A czego jest tego wina ? myślełem ze juz amorki do wymiany
ra.vi Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 kto tu sprzedaje ms, bo potrzebuje dwa górne!
bialy986 Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 kto tu sprzedaje ms, bo potrzebuje dwa górne! Kolega Wandej.Z nim się kontaktuj wysłane za pomocą tapki
Johny_92 Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 no trochę rzuca ale delikatnie A czego jest tego wina ? myślełem ze juz amorki do wymiany Wiekszosc ciezarowych pojazdow ma 225 ale one maja bardziej okragle jakby wykonczenie (nie wiem jak to okreslic) bo musza miec wyzszy profil, no i jak w naszych osobowkach mamy 225 to tak akurat mamy odrobine wiecej niz ta koleina i poprostu tylek plywa na niektorych koleinach
pastaldo Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 no trochę rzuca ale delikatnie A czego jest tego wina ? myślełem ze juz amorki do wymiany Wiekszosc ciezarowych pojazdow ma 225 ale one maja bardziej okragle jakby wykonczenie (nie wiem jak to okreslic) bo musza miec wyzszy profil, no i jak w naszych osobowkach mamy 225 to tak akurat mamy odrobine wiecej niz ta koleina i poprostu tylek plywa na niektorych koleinach tu raczej chodzi o rozstaw kół i to że samochód wjeżdża i wyjeżdża z koleiny co powoduje takie zachowanie samochodu gdyz raz wpada jedna a raz druga strona w koleine.
Rekomendowane odpowiedzi