Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana, rodzaje i lista liczników w Audi A4 B6 i B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki jest mniej więcej koszt takiego moda wraz z robocizna?

Opublikowano

W zależności za ile kupisz licznik ale tak ok 400 licznik i ok 200 przekładka

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dzięki za informację :-)

A co do licznika to jaki muszę dokładnie licznik kupić o jakich numerach? Auto audi a4b6 1.8t automat, rok produkcji 10.2002.

Opublikowano

Modelowo 2003 czyli z literka S

Opublikowano

Przeszukałem całe allegro i liczników jest pełno do kupienia ale odpowiedni który pasował by do mojego auta to nie ma,będę szukał dalej :)

Opublikowano

Masz na szym pocztaku rozpiske . Do ciebie pasuje ten od modelowo 2003 w gore czyli S,SX 931 i 931 X

Panowie takie pytanie . Mam licznik uwalony przy adaptacji . Wyskakuje blad "def error" najprawdopodbniej eepron

I teraz pytanie czy taka naprawa jest mozliwa i ile to moze kosztowac ?

Opublikowano

Przeszukałem całe allegro i liczników jest pełno do kupienia ale odpowiedni który pasował by do mojego auta to nie ma,będę szukał dalej

Nie koniecznie. :D Ja tam każdy inny z B6 mogę dopasować do B6. Tylko nie wszystkie da się na odległość, ale większość tak. :D

Wyskakuje blad "def error" najprawdopodbniej eepron

DeJaVu robi od strzała. Można też na piechotę spróbować, ale nie zawsze się da. Zależy co było kombinowane. :D

Opublikowano

Podałem licznik po numerze VIN . Nie wiem skąd jest osobą pytająca bo jeśli ma speca dobrego w swojej okolicy to niech szuka innego licznika z b6. Liczniki z końcówka K często się trafiają

Opublikowano

Przeszukałem całe allegro i liczników jest pełno do kupienia ale odpowiedni który pasował by do mojego auta to nie ma,będę szukał dalej

Nie koniecznie. :D Ja tam każdy inny z B6 mogę dopasować do B6. Tylko nie wszystkie da się na odległość, ale większość tak. :D

Wyskakuje blad "def error" najprawdopodbniej eepron

DeJaVu robi od strzała. Można też na piechotę spróbować, ale nie zawsze się da. Zależy co było kombinowane. :D

Jestem z Suwałk i szczerze powiedziawszy nie wiem czy ktoś w moim mieście jest specem od liczników ale podejrzewam że znalazł by się człowiek. Skąd jesteś kolego to może byś mi włożył licznik? :-)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś z zasięgiem na fis 2000KM chętny na sprzedaż swojego licznika?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, posiadam A4 2002r. 2.0 benzyna, nie dziala obrotomierz, podswietlenie oraz kierunkowskazy na liczniku, wyswietla kontrolke o braku oleju, nr licznika 8e0920930k , da sie go jeszcze naprawic czy trzeba wymienic? Jesli trzeba wymienic, czy dowolny z benzyny z kolorowym fisem bedzie pasowac?

Opublikowano

Witam, posiadam A4 2002r. 2.0 benzyna, nie dziala obrotomierz, podswietlenie oraz kierunkowskazy na liczniku, wyswietla kontrolke o braku oleju, nr licznika 8e0920930k , da sie go jeszcze naprawic czy trzeba wymienic? Jesli trzeba wymienic, czy dowolny z benzyny z kolorowym fisem bedzie pasowac?

witam miałem to samo i parę dni temu ogarnąłem miejscowi szamani próbowali dopasować pare liczników anglików bez powodzenia i dostałem namiar na firmę w żorach i koleś zna tam się na licznikach mega ogarnął mi wszystko a stary można sprzedać na części tel 604323247 zadzwoń do niego i wypytaj o usterkę bo tu na forum jest dużo szamanów he he

Opublikowano

wysypała Ci się pamięć licznika. miałem podobnie. ponoć nie służy im dłuższy rozbrat z akumulatorem. Dobry elektronik samochodowy spokojnie to ogarnie

Opublikowano

wysypała Ci się pamięć licznika. miałem podobnie. ponoć nie służy im dłuższy rozbrat z akumulatorem. Dobry elektronik samochodowy spokojnie to ogarnie

Kolega kacper___ już sobie poradził z problemem. Nie trzeba było pomocy elektronika ;)

Opublikowano

to fajnie :)

jak tego dokonał ?

Opublikowano

VCDS i poprawienie kodowania w 3 blokach adaptacyjnych ;)

Opublikowano

Hej, moja A4 jest prod 2001, modelowo 2002,

licznik jaki w niej siedzi to: 8E0920900GX

na półce leży licznik kolor o numerach: 8E0920930JX

Szukam kogoś kto mi go uruchomi w moim audiku, ogarnie immo i przebieg i nie wiem co jeszcze tam trzeba zrobić...

Opublikowano

Hej, moja A4 jest prod 2001, modelowo 2002,

licznik jaki w niej siedzi to: 8E0920900GX

na półce leży licznik kolor o numerach: 8E0920930JX

Szukam kogoś kto mi go uruchomi w moim audiku, ogarnie immo i przebieg i nie wiem co jeszcze tam trzeba zrobić...

Zapraszam na opolszczyzne lub wysyłkowo jest to też do ogarnięcia ;)

Opublikowano

Szukam kogoś kto mi go uruchomi w moim audiku, ogarnie immo i przebieg i nie wiem co jeszcze tam trzeba zrobić..

Napisz do kolegi Galetto, powinien Ci to ogarnąć. Mi wykonał podobna operację wysyłkowo w 3 dni razem z wysyłkami.

Edytowane przez kdawid

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie z innej beczki czy bez problemu da sie wymienic diode w podswietlaniu tarczy licznika ??