Magicbattle Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 witam. jaka folie byscie polecili do przyciemnienia szyb? nie bede wydalal 400zl na scieme gdzie moge zrobic to sam. widzialem jak to robia w profesjonalnym zakladzie i zrobie to dokladnie tak samo, nie wiem za co oni tyle kasy biora. bo napewno folia nie kosztuje 300zl. moze ktos sciemnial sam szybki i ma juz folie rok dwa i moze polecic taka ktora zaraz nie wyblaknie ani sie nie odklei. czy te folie po 30 zl za 3m sa cos warte?
bialy986 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 W poprzednim aucie-Honda Civic-z pomoca kolegi naklejałem folię kupioną z alle... Tania i wydajna.Wyszło bardzo ładnie,praktycznie nie było żadnych purchli powietrza.Od słońca i nagrzewania nic nie schodziło.Po ok 3 latach sprzedałem auto i nic się nie działo. ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting W Audi też mam przyciemnione,ale na tylnej są bąble a poza tym się łuszczy:kwasny:Już kupiłem taką ściemę.
OLI_B5 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 kup folie za 60-90zł i będzie spoko:wink:
Gość Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Mam zamiar kupić folię termokurczliwą, czy to będzie dobry wybór?
Voytec_F3J Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 Folii termokurczliwych jest bardzo dużo. Metalizowane 2 warstwowe, 5 warstwowe itd. itp. Ja sam zakładam folie IQ które według mnie są jednymi z lepszych na rynku i z reguły klienci decyduja sie na własnie ten typ folii. Magicbattle "widzialem jak to robia w profesjonalnym zakladzie i zrobie to dokladnie tak samo, nie wiem za co oni tyle kasy biora" - jak przyciemnisz sam to zobaczysz ;]
daniels Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 400zł? w mojej okolicy tył z przodem 240zł
Rekomendowane odpowiedzi