ElCata Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Witam, na allegro znalazłem 2 panele szyberdachu/lampki, mam wątpliwości czy jeden z nich będzie mi działał ponieważ troszeczkę inaczej wygląda od mojego obecnego. AUDI A4 B5 LAMPKA KABINY WLACZNIK SZYBERDACH (3407987726) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Obecnie mam coś takieg: Audi A4 B5 Sterownik szyberdachu z lampką (3378836275) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
sokal Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 pierwszy różni się tylko tym że ma dwie oddzielne lampki dla kierowcy i pasażera ("do czytania" czy jakoś tak), możliwe że wtyczkę musiałbyś lekko przerobić aby podać zasilanie na te dwie dodatkowe lampki
danek7902 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Wtyczki są takie same,tylko w tym pierwszym masz lampki boczne włączane osobno.
horny devil Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Nic nie trzeba przerabiać. U mnie poszło p&P
panduzeka Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 widziałem już kilka tych włączników/sterowników z lampkami, niestety każdy z nich wygląda na ostro zmęczony. Macie na to jakąś radę? Lakierowanie? Może pasują te od Passata, które o dziwo nie ulegają tak drastycznemu zniszczeniu.
rafal9119 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 nie trzeba nic przerabiac pasuje wszystko tylko nie kupuj na allegro bo tam drogo ja za swój na forum dałem 25zł i taki sam jak w pierwszym linku z allegro
damian12759 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 lepiej poszukać od passata b5. nie są one pokryte tą badziewną gumą która sie ściera i ujowo wygląda, a jeśli ktoś chce mieć diody jak w polifcie to można znaleźć od skody superb lub passata w8
Rekomendowane odpowiedzi