Al_Capone Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 Ktoś się wybiera? Kupilem chyba ostatnie dwa bilety siedzace
Nosfer Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 No biletów już nie ma Ale mam nadzieje, że nie będzie wiało ani padało bo będzie po imprezie.. Jadę do spodka w październiku na "Masters of Dirt"..
Al_Capone Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Opublikowano 28 Lipca 2008 Ale mam nadzieje, że nie będzie wiało ani padało bo będzie po imprezie.. Tez mam taka mala nadzieje. Malo nie kosztowaly Pewnie pojawia sie na allegro za jakies 2tygodnie No i sa jeszce VIP za 600 od sztukasa.
Nosfer Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 W zeszlym roku najlepsze miejscówki były te w "sredniej cenie" czyli o ile dobrze pamiętam po 150 zł. Te za 50 też były niezłe, za to te najdroższe No oczywiście Vipy były spoko, ale w zasadzie siedziałem obok "nich" więc wrażenia rewelacja..
Hugo Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 Na allegro widziałem bilet 129zł + 121zł wysyłka
Nosfer Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 Dobre Ale Ja nastawiam się na spodek - kawałek jest, ale przynajmniej pewna impreza, no i też będzie niezły
Al_Capone Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Opublikowano 29 Lipca 2008 Wogole bylem w szoku jak szybkio schodzily bilety. Wszedlem na strone i w sektorze A ze 20 miejsc. Zastanowilem sie chwile odswierzam strone, miejsc brak. Ledwo w sektorze B wychaczylem miejscowe. Na szczescie w 2gim rzedzie Wogole to to bedzie podwojnie niesamowite wydarzenie. 1. Sama impreza 2. MIejsce historyczne w ktorym to ostatnia taka impreza. Potem bedzie o nim juz tylko w ksiazce do historii . Ale dobrze, ze taki labedzi spiew bedzie mial miejsce. Przynajmniej oderwie to nas na chwile od Jarmarku Europa z czym sie mlodszemu pokoleniu ten obiekt jednoznacznie kojazyl.
Reggi Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Pojade na stadion dzień wcześniej i zakamulfuje sie w budzie gdzieś i bede miał najlepsze miejsce Albo kupie bilety od Tintików
Nosfer Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 OT: Capone co oznacza "The Fast and The Naphthy" z twojego opisu ??
Nosfer Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 (a dobra teraz widzę sens) jakoś nie mogłem załapać czemu tak..
Wąski Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Jeśli ktoś ma bilety to ja chętnie odkupię
Hugo Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Jeśli ktoś ma bilety to ja chętnie odkupię Na allegro zerknij bo widziałem kilka
Wąski Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Jeśli ktoś ma bilety to ja chętnie odkupię Na allegro zerknij bo widziałem kilka oki tylko myslałem że może ktoś z klubu ma do sprzedania
DejwB5 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 witam ja też będe na tej imprezie w wawie na stadionie dziesieciolecia ale ciekawy jestem jak to bedzie wygladało chodzi mi o stadion bo przeciez oni zaczeli juz remont.ale bedzie fajna impreza byle tylko jak kolega pisał deszcz nie padał.pozdro
Nosfer Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 I jednak idę na tą imprezę, nie wytrzymałem presji Miejsc siedzących oczywiście nie mam, alee i tak będzie super
Rekomendowane odpowiedzi