Piter838 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Witam panowie Przymierzam się do wymiany rozrządu w samochodziku.Byłem już u mechanika,który mi powiedział ze pompę wody tez trzeba wymienić,tylko z tego co widzę ona nie jest na pasku rozrządu. Rzeczywiście pasuje ją wymienić czy mechanik próbuje mnie naciągnąć na dodatkowe koszty ?
marcin303 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Lepiej wymienić, ja przy wymianie rozrządu założyłem nową pompę i przynajmniej mam pewność i spokój.
tomasl91 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 no kolego jak sie rozbierze to bedzie czuc czy sie przyciera jest opór czy nie zaczyna przeciekac ale jak nie wymieniałes i poprzedni własciciel to wymien omina cie pozniej dodatkowe koszta drugego razu rozbierania i masz z głowy 130 zł wydasz wiecej ale spokój na lata
Gutterman Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Witam panowie,tylko z tego co widzę ona nie jest na pasku rozrządu. Jak nie jest jak jest ?? A pompe warto wymienic.
ino_hizo2 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Witam panowie,tylko z tego co widzę ona nie jest na pasku rozrządu. Jak nie jest jak jest ?? A pompe warto wymienic. U mnie w ADP pompa też na pasku rozrządu nie jest, ale wymienić trzeba.
Rekomendowane odpowiedzi