Marcin Gugu33 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Witam, w kwietniu zostałem posiadaczem mojej "limonki" Wyposażenie[/size][/size]: - klimatronik - 2 x elektryczne szyby - wspomaganie kierownicy - kierownica regulowana w 2 płaszczyznach - elektryczne lusterka - 2 x podłokietnik - centralny zamek - domykanie szyb z kluczyka - ABS Wymieniłem: - olej - filtry - klocki hamulcowe przednie - napinacz i pasek alternatora - rozrząd + pompa wody - uszczelnienie pompy wtryskowej Dodatkowe zmiany: - Lampy tył po I lifcie - białe kierunki - CB radio - zmiana radia na Pioneer - tuba Mac Audio - wzmacniacz Sinus live - Rondell 18' 225/40 - gwint Bilstein - dystanse tył Plany: - lampy przednie poliftowe - wymiana foteli i kanapy - HID - FIS (jest tylko zamontować) - central na pilot - 18' może na biały proszek? - podniesienie mocy - turbo AWX + FMIC - kiera sline - malowanie zacisków - końcówki tłumika A może teraz forumowicze podpowiedzą co by tu poprawić ich zdaniem? Mile widziane dobre rady
Mati_23 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 ładna baza do modów gratulacje ja bym dokładki w kolor pomalował progi i będzie igiełka
PARAF Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 No jest pożądny wątek... Zaglądaj do B5B... ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ...
PARAF Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 http://3.bp.blogspot.com/-M9YvwKomcNs/T3V7PPFjs8I/AAAAAAAACBY/O8czvJbi9Sg/s200/truestory.jpg ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ...
jacek70 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Najbardziej podoba mi się zestaw naprawczy Żywca.
Marcin Gugu33 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2013 |Dzięki wielkie! tak myślałem ze fajnie by wyglądało z dokładkami i progami w kol, ale później każdą krechę widać Macieju B5B przeglądam od kiedy auto mam Ten kolorek zawsze mi sie podobał A bez Żywca nie mogę pokazywać sie do mojego kuzyna - mechanika
Jasion Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Siema kolego Piękna A4 o słusznym kolorku Mam taki sam tylko w avancie zapraszam do oględzin !
PARAF Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Macieju B5B przeglądam od kiedy auto mam Ale Ty chłopie się tam udzielaj, zamiast wstawiać pytania o głośniki... W końcu jako jeden z nielicznych w naszej lokalizacji masz B5 w sedanie a nie B6 w avancie... ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ...
Marcin Gugu33 Opublikowano 9 Września 2013 Autor Opublikowano 9 Września 2013 to była szybka akcja a weź sie udzielaj jak nikogo sie nie zna może w końcu na jakiś zlot ruszę to sie poprawi ---------- Post dopisany 09-09-2013 at 21:40 ---------- Poprzedni post napisany 16-08-2013 at 19:41 ---------- Nowe fotki z week
Garet Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 śliczna jest, dla lepszego efektu użyj czernidła do opon lub żelu do opon
Mati_23 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 ładuj lampy poliftowe będzie mega efekt
Marcin Gugu33 Opublikowano 10 Września 2013 Autor Opublikowano 10 Września 2013 dzieki, czernidła nie używałem, niedziela hehe a na lampy mam ochotę tylko nie wiem jakie? oryginalne po lifty używki czy nowe takie jak depo? ogólnie to poszukuje może ktoś coś ma?
Mati_23 Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 ja mam depo i powiem że jestem zadowolony nic nie lata i nawet świeci z xenonem
Rekomendowane odpowiedzi