Opublikowano 24 Marca 20188 l Witam. Czy lusterka składają Wam się i rozkładają za pomocą pilota czy dopiero po włączeniu zapłonu?
Opublikowano 24 Marca 20188 l Lusterka rozkładają się przy włączeniu zapłonu, a składają przy zamknięciu samochodu z pilota.
Opublikowano 25 Marca 20188 l Dzięki kolego. Jeszcze jedno. Po tym modzie nie działa mi domykanie szyb z pilota. Wcześniej miałem normalnie. W czym może być problem?
Opublikowano 25 Marca 20188 l Musisz każdą szybę z osobna zaprogramować tzw nauczyć i wtedy wszystko będzie ci działać
Opublikowano 25 Marca 20188 l Siema. Mam pytanie założyłem lusterka elektryczne i działają jak mam włączony zapłon i przekrace przełącznik. Ale nie składają się po zamknięciu auta z pilota. Jak to rozwiązać ?Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 25 Marca 20188 l Ok mam już w opcji CAR było wyłączone. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 31 Marca 20188 l A da radę przełożyć trójkąty co przylegają do drzwi? Dałem radę trzeba ściągnąć zabezpieczenie ze sprezynki A później wcisnąć na imadle ja uzylem do zabezpieczenia trytek Edytowane 1 Kwietnia 20188 l przez Maesc4
Opublikowano 4 Kwietnia 20188 l Witam ktoś mi powie o co tutaj chodzi? Lusterka są z innego auta czy jak? Kupiłem 2 sztuki 10pinowe, lewe pasuje jest normalne a prawe taką wtyczkę ma.
Opublikowano 4 Kwietnia 20188 l 8 minut temu, wrclaguna napisał: ja tu widze te same wtyki tylko jedna jest wysunieta Dzisiaj będę miał auto gotowe, zobaczę co jest z tym. Szkoda że już złożone boczki, ale to nie problem. Dzięki Edytowane 4 Kwietnia 20188 l przez MaciekPL
Opublikowano 4 Kwietnia 20188 l 9 godzin temu, wrclaguna napisał: ja tu widze te same wtyki tylko jedna jest wysunieta Tak, teraz wszystko gra. Koleś chciał mi kabel wyrywać, nie wiem co by to dało. Dzięki
Opublikowano 23 Kwietnia 20188 l Witam. A o co dokładnie chodzi z tą funkcją pamięci lusterek. Co ona robi. Bo z postów wywnioskowałem, że ma coś wspólnego z fotelem i biegiem wstecznym. Najbardziej logicznym dla mnie było by żeby ustawienie lusterek podążało za ustawieniem fotela kierowcy, ale bieg wsteczny???? Pozdro.
Opublikowano 23 Kwietnia 20188 l Z tego co się orientuje to wrzucając bieg wsteczny jedno lusterko Ci się poprostu obniża
Opublikowano 29 Maja 20188 l Jak kupię sterowniki drzwi z postu, oraz lusterka 10 pin to wszystko jest p&p ? demontuje stare stery, wrzucam nowe, demontuje lustra, wrzucam nowe lustra, zapinam wtyki i bangla? czy rzezbimy wtyki i zmieniamy piny etc? Potem tylko kodowanie - wiadomo
Opublikowano 31 Maja 20188 l W dniu 29.05.2018 o 15:27, vitkovskyyy napisał: Jak kupię sterowniki drzwi z postu, oraz lusterka 10 pin to wszystko jest p&p ? demontuje stare stery, wrzucam nowe, demontuje lustra, wrzucam nowe lustra, zapinam wtyki i bangla? czy rzezbimy wtyki i zmieniamy piny etc? Potem tylko kodowanie - wiadomo Tak wszystko jest p&p. Nic nie trzeba rzezbic
Opublikowano 5 Kwietnia 20197 l Panowie, Mam lusterka podgrzewane, elektrycznie regulowane z fotochromem oraz side assist, Ale bez elektrycznego składania. Jest szansa, że lusterka będą odpowiednie, ale bez przełącznika i niezaprogramowane? 2014 rok z USA. Może ktoś podać nr katalogowe elementów potrzebnych do lifta? Czy są takie same jak 1 poście?
Opublikowano 17 Kwietnia 20197 l Witam .Założyłem lusterka 12 i 10 pin .Wymieniłem sterowniki drzwi na te z końcówką D z pierwszego postu.Po założeniu nic nie działa błędy vcds 00446 i 00532.Nadmieniam ze na starych sterownikach z końcówka S wszystko działa oczywiście oprócz składania lusterek - błędów brak.W czym może być problem.Pozdrawiam
Opublikowano 18 Kwietnia 20197 l Autor W dniu 17.04.2019 o 07:18, arnail77 napisał: Witam .Założyłem lusterka 12 i 10 pin .Wymieniłem sterowniki drzwi na te z końcówką D z pierwszego postu.Po założeniu nic nie działa błędy vcds 00446 i 00532.Nadmieniam ze na starych sterownikach z końcówka S wszystko działa oczywiście oprócz składania lusterek - błędów brak.W czym może być problem.Pozdrawiam 8K0959792R 8K0959793R Takie ci beda pasowac