Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż składanych i podgrzewanych lusterek w Audi A4 B8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy lusterka składają Wam się i rozkładają za pomocą pilota czy dopiero po włączeniu zapłonu?

Opublikowano

Lusterka rozkładają się przy włączeniu zapłonu, a składają przy zamknięciu samochodu z pilota.

Opublikowano

Dzięki kolego. Jeszcze jedno. Po tym modzie nie działa mi domykanie szyb z pilota. Wcześniej miałem normalnie. W czym może być problem? 

Opublikowano

Musisz każdą szybę z osobna zaprogramować tzw nauczyć i wtedy wszystko będzie ci działać

Opublikowano

Adaptacja pomogła. Wszystko wróciło do normy ??

Opublikowano

Siema. Mam pytanie założyłem lusterka elektryczne i działają jak mam włączony zapłon i przekrace przełącznik. Ale nie składają się po zamknięciu auta z pilota. Jak to rozwiązać ?

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ok mam już w opcji CAR było wyłączone.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A da radę przełożyć trójkąty co przylegają do drzwi? 

Dałem radę :) trzeba ściągnąć zabezpieczenie ze sprezynki A później wcisnąć na imadle ja uzylem do zabezpieczenia trytek

Edytowane przez Maesc4

Opublikowano

Witam ktoś mi powie o co tutaj chodzi? Lusterka są z innego auta czy jak? Kupiłem 2 sztuki 10pinowe, lewe pasuje jest normalne a prawe taką wtyczkę ma. IMG_20180404_115923.pngIMG_20180404_115939.png

Opublikowano
8 minut temu, wrclaguna napisał:

ja tu widze te same wtyki  :hi:

tylko jedna jest wysunieta

Dzisiaj będę miał auto gotowe, zobaczę co jest z tym. Szkoda że już złożone boczki, ale to nie problem. Dzięki :hi:

Edytowane przez MaciekPL

Opublikowano
9 godzin temu, wrclaguna napisał:

ja tu widze te same wtyki  :hi:

tylko jedna jest wysunieta

Tak, teraz wszystko gra. Koleś chciał mi kabel wyrywać, nie wiem co by to dało. Dzięki :hi:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

A o co dokładnie chodzi z tą funkcją pamięci lusterek.

Co ona robi. Bo z postów wywnioskowałem, że ma coś wspólnego z fotelem i biegiem wstecznym.

Najbardziej logicznym dla mnie było by żeby ustawienie lusterek podążało za ustawieniem fotela kierowcy, ale bieg wsteczny????

Pozdro.

Opublikowano

Z tego co się orientuje to wrzucając bieg wsteczny jedno lusterko Ci się poprostu obniża :) 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak kupię sterowniki drzwi z postu, oraz lusterka 10 pin to wszystko jest p&p ?

demontuje stare stery, wrzucam nowe, demontuje lustra, wrzucam nowe lustra, zapinam wtyki i bangla?

czy rzezbimy wtyki i zmieniamy piny etc?

Potem tylko kodowanie - wiadomo

Opublikowano
W dniu 29.05.2018 o 15:27, vitkovskyyy napisał:

Jak kupię sterowniki drzwi z postu, oraz lusterka 10 pin to wszystko jest p&p ?

demontuje stare stery, wrzucam nowe, demontuje lustra, wrzucam nowe lustra, zapinam wtyki i bangla?

czy rzezbimy wtyki i zmieniamy piny etc?

Potem tylko kodowanie - wiadomo

Tak wszystko jest p&p. Nic nie trzeba rzezbic :)

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Panowie, Mam lusterka podgrzewane, elektrycznie regulowane z fotochromem oraz side assist, Ale bez elektrycznego składania. Jest szansa, że lusterka będą odpowiednie, ale bez przełącznika i niezaprogramowane? 

2014 rok z USA. 

Może ktoś podać nr katalogowe elementów potrzebnych do lifta? Czy są takie same jak 1 poście?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam .Założyłem lusterka 12 i 10 pin .Wymieniłem sterowniki drzwi na te z końcówką D z pierwszego postu.Po założeniu nic nie działa błędy vcds 00446 i 00532.Nadmieniam ze na starych sterownikach z końcówka S wszystko działa oczywiście oprócz składania lusterek - błędów brak.W czym może być problem.Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor
W dniu 17.04.2019 o 07:18, arnail77 napisał:

Witam .Założyłem lusterka 12 i 10 pin .Wymieniłem sterowniki drzwi na te z końcówką D z pierwszego postu.Po założeniu nic nie działa błędy vcds 00446 i 00532.Nadmieniam ze na starych sterownikach z końcówka S wszystko działa oczywiście oprócz składania lusterek - błędów brak.W czym może być problem.Pozdrawiam

8K0959792R    8K0959793R

Takie ci beda pasowac