kaFFFar Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 heh a powiem ci ze jak chodzisz gdzies w usa po forum to nikt nie ma obrysow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek0922 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Fotele miazga Usa w lampie nie pomalowanej na czarno mi sie nie widzi , ale każdy robi jak mu sie podoba Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 26 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Fotele miazga Usa w lampie nie pomalowanej na czarno mi sie nie widzi , ale każdy robi jak mu sie podoba Pozdro Nie chciałem malować całych lamp na czarno z tego względu że wszystko ciemne by się zlewało ze sobą i była by klapa , a tak jest nieco inaczej Fotele zwykłe takie tam Byłem ostatnio w Ostrowi więc może gdzieś tam je wypatrzyłeś na żywo Aktualne foty z dziś : Wymiana rozrządu , paska od klimy , tarcz i klocków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 musti czy to ty tam grzebiesz przy aucie czy tylko z aparatem stales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 z tymi lampami to dobrze bo tak jak mowisz ciemnie auto i ciemnie lampy to dla mnie nie jest ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 26 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 musti czy to ty tam grzebiesz przy aucie czy tylko z aparatem stales? Tomeczku wymieniałem to tamto a przy okazji coś tam cyknąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 to tak jak ja:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 26 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 z tymi lampami to dobrze bo tak jak mowisz ciemnie auto i ciemnie lampy to dla mnie nie jest ladnie Każdy ma swoje gusta , ale u mnie w bixie jest ramka w czerni a reszta w serii czyli chrom do tego US jakoś tam się z tym komponuje ważne że mi się podoba a gdy zerkam na audi z boku to jest jeszcze większy banan na twarzy jak Rs'y bixy i reszta fajnie wygląda w tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 a masz przetwornice ds2 i palniki do tego > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 26 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 a masz przetwornice ds2 i palniki do tego > lampy mam świecące palniki d2s i przetwornice też tyle że mam chinole wrzucone , przepalą się to wrzucę ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Powiedz mi jak niebiescy podchodzą do tego bo widzę ze spryskiwaczy nie masz i na jako ci świeca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Powiedz mi jak niebiescy podchodzą do tego bo widzę ze spryskiwaczy nie masz i na jako ci świeca Akurat z niebieskimi nie mam problemu , a to inna kwestia . Mam 4300K tak więc światło jest typowo białe. Zastanawiam się czym prysnąć ramkę grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Jeśli nie masz garażu to najlepsza będzie czarna folia, jeśli masz garaż to kilka warstw czarnej farby w spray-u załatwi sprawę na długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 chyba, że dipem zrobisz u Włodka pewnie widziałeś, moim zdaniem super wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Zastanawiam się czym prysnąć ramkę grilla tylko i wyłącznie folią, farba nawet w pierdylionie warstw i tak schodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Zastanawiam się czym prysnąć ramkę grilla tylko i wyłącznie folią, farba nawet w pierdylionie warstw i tak schodzi a nieprawda bo ja mam pomalowana na czarno + warstwa bezbarwna i Nic nie schodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 stary ramek to ja przerobiłem parenascie , oklejona trzyma sie 2 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 ja mam pomalowana i mam juz rok i jest jak nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 ja mam pomalowana i mam juz rok i jest jak nowa to chyba robisz kilometrów tyle co Gracjan esą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Zreszta na c**j sie babrać z farba jak tu wszystko ładnie czysto , 15min , dziekuje , dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi