MARCIN607 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Nie no kur.na Musti aż mi się tel zawiesił Jest ruch w interesie widzę to najważniejsze. Pij herbatę i się kuruj. Jak bedziesz 100% zdrowy przyjade z zimnym termosem i coś się wyreza Ps ale paści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Takie koła były do sprzedania a ja nie wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Fajnie się świeci, ale weź ją trochę bliżej ziemi połóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Fajnie się świeci, ale weź ją trochę bliżej ziemi połóż +1 I zostaw te kolo ladnie pasuje do calosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Fajnie się świeci, ale weź ją trochę bliżej ziemi połóż Wujas ja ledwo od siebie z podwórka wyjeżdżam mało tego musiałem wyciąć kawałek tego progu co brama do niego dobija bo nie mogłem z podwórka wyjechać Lato idzie to się świeci troszkę Niebawem kolejne fotostory Nie spać , zwiedzać i komentować ---------- Post dopisany at 18:04 ---------- Poprzedni post napisany at 18:02 ---------- Takie koła były do sprzedania a ja nie wiedział W każdej chwili mogą być Twoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ale ja juz kupił . Teraz gwint na dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ale ja juz kupił . Teraz gwint na dniach sprzedawaj swoje i bierz moje za tydzień akurat będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ale ja juz kupił . Teraz gwint na dniach sprzedawaj swoje i bierz moje za tydzień akurat będę PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Odświeżam trochę temat bo mały zastój się zrobił nie było dosłownie kiedy co ogarnąć Wpadłem na pomysł i prysnąłem lekko przednie lampy i obecnie wyglądają tak Do tego wpadły dzienne w miejsce długich (dzięki Przemciotoruń) Idąc dalej napotkałem taką oto paczkę u siebie Wpadł czorny sufit od Rss W planach jest jeszcze póki co : Przedni grill S4 Gładki przedni zderzak Może inna felga na kolejny sezon Niebawem wrzucę kilka fotek z OEM+ Jeśli ktoś ma foty mojego strucla to niech śmiało je tu wrzuca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 byle do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zapisuje sie na fele na przyszly sezon Lampki ladnie wyszly wysłane za pomocą młotka po pierdolnięciu w kotka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zapisuje sie na fele na przyszly sezon Lampki ladnie wyszly wysłane za pomocą młotka po pierdolnięciu w kotka... si no problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Widzialem fote z oema , to lampy z przodu wygladaja mega . Jak mozesz napisz na pw ile czarny sufit wyszedl cb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Widzialem fote z oema , to lampy z przodu wygladaja mega . Jak mozesz napisz na pw ile czarny sufit wyszedl cb Trafiony okazyjnie gość chciał 150zł a ja dałem 120 i butelkę ognistej wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Jeśli szukasz grila od s4 to zalega mi już 3mc a nie chce mi się go wystawiać haha. Jak coś wal na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 jak dzienne swieca na zoltym odblyslniku? i czym je robiles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 jak dzienne swieca na zoltym odblyslniku? i czym je robiles? W dzień świecą na biało pod wieczór barwa zmienia się na żółto Malowałem farbami modelarskimi lampy od środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 masz foto jak swieca? i podrzuc linka do takiej farby jak mozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 masz foto jak swieca? i podrzuc linka do takiej farby jak mozesz cyknę foto najwyżej bo nie mam i podam Ci nazwę farb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 ryją mi banie te złote odbłyśniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi