ciasnyWiesiek Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Na pierwszym zdjeciu opony nie widac hehhehe. Bedzie kosa dlatego nie przyjezdzam w tym sezonie do PL synek wiem że przyjedziesz bo obiecałeś sesyje poza tym ktoś musi Rafała koksa pilnować Sponsora na wyjazd nie mam :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uki1984 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Ciasny grube fele itd rezasz a do polandji nie jedziesz coś sciemniasz:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Dzisiaj z nudów 2 koła przymierzyłem bez odpowiednich dystansów, weszło bez problemów ( przód się oparł o wahacz ) na żywo robi robotę już się nie mogę doczekać nowych opon i od razu zakładam na dupowóz Tył przód tak, zły kierunek koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 niesamowicie dobrze to wygląda, kolor, koło, air Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 miszcz:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Kolega na zywo nie byl zbyt rozmowny jak ostatnio pod malym tesco lukalem wczesniej bylo polo prawda? dystanse jakies by nie siadly do tych fel zimowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciasnyWiesiek Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Na glebie przod sie chowa a fo jazdy ciekawe jak bedzie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Do jazdy jest jak powinno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 W pilke grasz/grales? z Lolkiem pracuje i cos kiedys wspominal o Tobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 :kox::kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Felga gaje radę , auto wyglada za***iście. Jedyne co bym zmienił jeszcze to tylne zderzak na s-line:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Mi sie s line nie podoba a z czasem zobaczysz ze bedzie bardziej agresywny niż s , za 5 tygodni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Stark Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 synek wiem że przyjedziesz bo obiecałeś sesyje poza tym ktoś musi Rafała koksa pilnować Ja na kodach niesmiertolnosci sam sie upilnuje do koksa Wojtsena to mi sporo brakuje Ciasny grube fele itd rezasz a do polandji nie jedziesz coś sciemniasz:wink: Wyjazd do PL to 1k euro lekka reka za same promy i paliwo, na felgach bedzie jezdzic sezon abo dwa po czym sprzeda i odzyska czesc kasy,a tak trzeba tyle kwity wydac w ciagu dwoch tygodni i nikt nie odda za to chociazby vatu... Nikt tu na pieniadzach nie spi Na glebie przod sie chowa a fo jazdy ciekawe jak bedzie??? bedzie wystawac tak jak u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciasnyWiesiek Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Chyba bardziej wiec czekam na foto ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Oglądając Twoje zdjęcia zastanawiam sie często czy to już koło z oponą czy bez Będę wypatrywał na mieście:brawo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Stark Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 czemu bardziej?, jesli teraz mu sie to schowalo to bedzie git, zastanawia mnei tylko jedno, czy a4 ma az tyle pojemniejsze nadkola? ja mam 9,5 z przodu i na setupie do jazdy wyglada to tak tylko ze u mnie ET z przodu to 25 stad pewnie ta roznica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumel Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 ... dobra robota :kox: przy tym kolorze to fela w czerni też by chyba mega wyglądała.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Bedzie koks. Ale jakos mi sie wydaje ze CV3 by lepiej siadł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 to sobie w przyszłym roku polatam na CV3, wszystko panowie kwestia gustu. Nikt mojego nie zmieni można tylko sobie komentować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi