wojtsen Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Wojtek mam pytanko, siądzie bez problemów 245/30 na 11 calach? Masz zdjęcie od góry jak to wyszło na 10,5j? średnio to widzę, ale można próbować nie każdemu musi się podobać jak dla mnie auto nabrało ciemnego charakteru! a do tego kolor w słońcu ehhh <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Dawaj fotki całego wozu na tym kole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
race444 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Fajny kolor felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Koło na żywo faktycznie może dawać zupełnie inny efekt - a tak dłużej przyglądają się Twojej furce te srebrne może faktycznie trochę zbyt się odznaczał - przy Twoim black pakiecie może faktycznie na żywo jest GIT chętnie bym zobaczył na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 niedługo więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 a Ty znowu nocą sarny prowokujesz... koło fajne daj jakąś fotę w dzień jak to się prezenci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon31 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 mmmmmmm ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Stanął Mi Edytowane 5 Października 2014 przez skotmen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 niedługo więcej Jest Kozak Fc**j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzyn889 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Czytając 31 stron wstecz mogę powiedzieć jedno, TO JEST MÓJ WZÓR DO NASLADOWANIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 7 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 całość idzie 4 by pawelczceh, on Flickr3 by pawelczceh, on Flickr2 by pawelczceh, on Flickr1 by pawelczceh, on Flickr5 by pawelczceh, on Flickr11 by pawelczceh, on Flickr6 by pawelczceh, on Flickr więcej na fejsie tu https://www.facebook.com/media/set/?set=a.771032249623791.1073741860.422711784455841&type=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Ale klimat na fotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Jak zwykle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bumier_ Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Widziałem Cie kolego w niedziele w Częstochowie w alejach za KFC machałem lecz nie widziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakoUSM Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Temat i przede wszystkim Twoje podejście do sprawy robi wrażenie :shock3: Pełen szacun kolego! Mam nadzieję, że Cię kiedyś spotkam w trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Widziałem Cie kolego w niedziele w Częstochowie w alejach za KFC machałem lecz nie widziałeś kurde nie widziałem na pewno, gdzieś się zagapiłem pewnie... Nie wiem czy ktoś bedzie tutaj wiedział następującą rzecz. Chcę wstawić wide body od ALLroada a4 Czy poza tylnym zderzakiem który na bank nie podejdzie ( jedynie obrysy mogę jakoś wkleić ) to wszystkie części jak przód, błotniki przednie z plastikami, progi i tylne plastiki ( czy da radę je zamocować na błotniku bez uchwytów ? ) podejdą ? wiadomo że rzeźba moze być okrutna no ale coś trzeba w życiu zrobić pioniersko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 ale masakra ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Auto po prostu bajka a co do allroada to inspiracja była pewnie ta sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Tez sie kiedyś zastanawiałem czy uda sie zrobić allroada w sedanie.... . Czekam na efekty :-) Ktoś już próbował : http://image.automobilemag.com/f/10963503+w600+q80+re0/0809_04z%2B2009_audi_a4_allroad_spy_photo%2Bfront_view.jpg http://pictures01.topspeed.com/IMG/crop/200809/audi-a4-allroad-spy-_600x0w.jpg Edytowane 4 Listopada 2014 przez Orzeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romco Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Cerwony allroad jest mega, ale czemu nie zrobic RS4 sedan jak zrobil dii http://www.audizine.com/forum/showthread.php/563809-TAG-Motorsports-RS4-Widebody-Project-Underway Mysle, ze kost ten sam. W Poslku powinno byt taka sama RS4 sedan, tylko nie ma zdjencj Edytowane 4 Listopada 2014 przez romco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi