Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Bordowa strzała na 19"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Tak, przewody poszły przez puszkę od kompa :wink:

MatUSh, za ori grilla dałbym x2, z folia to chyba teraz jest lepiej niż wcześniej z tą żółtą, zresztą żółta mam na halogenach, pomarańcz kierunki :decayed: A hidy dopiero wczoraj wrzucone także nie wiem czy będą się czepiać czy nie. Tak czy siak mają powody do zabrania dowodu, koła z tyłu wystają, kierunki świecące i ten hid :decayed: Jest ryzyko, jest zabawa :wink:

Opublikowano
Tak, przewody poszły przez puszkę od kompa :wink:

MatUSh, za ori grilla dałbym x2, z folia to chyba teraz jest lepiej niż wcześniej z tą żółtą, zresztą żółta mam na halogenach, pomarańcz kierunki :decayed: A hidy dopiero wczoraj wrzucone także nie wiem czy będą się czepiać czy nie. Tak czy siak mają powody do zabrania dowodu, koła z tyłu wystają, kierunki świecące i ten hid :decayed: Jest ryzyko, jest zabawa :wink:

No niestety za rarytasy się płaci :wink: ale kto co lubi :) to nie ja tym jeźdzę :) ważne aby sie właścicielowi podobało :wink:

Opublikowano
  • Autor

Kiedyś, mając stałą pracę, nie będąc studentem można sobię pozwolić na rarytasy :grin:

Opublikowano

Niestety, muszę się zgodzić podróbka grilla RS wygląda słabo (siatka jest tak jakby zapadnięta).

Moim zdaniem, lepszym i tańszym wyjsciem byloby pomalowanie ramki seryjnego, nawet przedliftowego grilla na czarno i "polowanie" na ori grill od esy czy rsa, ktore da sie kupić w podobnej cenie co fake.

Ale co kto lubi:wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Wczoraj w Koszalinie akcja w szczytnym celu "wrzuć miedziaka dla dzieciaka", szkoda byłoby nie pomóc i wjechać na tor kartingowy pośmigać za 20zł :wink:

PB175112.JPG

Opublikowano

jakoś dziwnie wyglądają dwa spojlerki z tyłu...

Opublikowano
  • Autor

lotka na szybie, spoiler na klapie :decayed:

Opublikowano

Fajnie Ci idzie z modami :wink:

Co to za aktualne alu? bardzo mi się podobają :decayed: już sobie wyobrażam jak by moja wyglądała w nich z srebrnym ranten:naughty:

Opublikowano
  • Autor

Brock B3 18" bardzo fajne szerokie felgi :decayed: Zobacz na 1szą stronę tematu.

Opublikowano

bz1t.jpg

Tu podziurkuj dla poprawnego działania klimatronika i uniknięcia zjebania silniczka/czujnika temperatury wewnętrznej.

Opublikowano
  • Autor

Spoko :wink:

Opublikowano

Fajne autko :) Jakie plany na przyszły sezon?

Opublikowano

W planach powinno się znaleźć ogarnięcie powłoki lakierniczej co? Żeby wyglądała idealnie :wink:

Opublikowano
  • Autor

no wypadałoby, tylko że to auto wkrótce 18stuknie, wartość rynkowa jaka jest taka jest, także lakierowanie całej fury nie opłaca się. Wystarczy że ogarnę lewe nadkole przód i zderzak, a reszta w polerę i będzie git.

Opublikowano

No to ja właśnie o tym mówie. U mnie jest do zrobienia też własnie lewe nadkole i ogarnięcie pamiątki po zawistnym sąsiedzie na tylnych lewych drzwiach.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Jako że dawno w temacie nie pisałem to odświeżę co nieco.

Na pierwszej stronie wrzucone 4 fotki z śmigania po torze :decayed: Podczas tej zabawy skończyły mi się klocki z tyłu :decayed: Na początku listopada wysiadła listwa wtryskowa LPG, także odwiedziłem gazownika i zostawiłem 600zł - jak się okazało reduktor też już nie ogarniał, wtryski wymienione, w dodatku ecu lpg głupiało z temperaturami gazu i reduktora. Instalka elegancko wystrojona i śmiga bez najmniejszych problemów.

Jakoś w połowie listopada zrzuciłem 18" na rzecz 15" stali, auto siadło niżej, koła się schowały :kwasny: I jak na złość polskie drogi dały o sobie znać:

20131214_135720.jpg

Tak więc fela do prostowania, w planach mam na nowy sezon zmienić kolor felg. Znalazłem identyczny model felg jak ja mam w białym lakierze:

3742194538_1.jpg

3742194538_3.jpg

Co sądzicie o tym kolorze?

Opublikowano

A dekielki jakie będa?:grin:

Opublikowano
  • Autor

pewnie spojrzałeś na te białe fele, co mają każda inny dekielek :D a ja u siebie mam 4x PORSCHE i zmieniłbym je na coś innego :D

a tu dla porównania jak się koła pochowały:

DSCN2180.JPG

DSCN3577.JPG

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

a przy takim rancie nie myślałeś o polerce?

Opublikowano
  • Autor

Niee, jakoś w tego rodzaju felgach nie podoba mi się polerowany rant. Chodzi mi po głowie zwyczajny srebrny:

devon4.jpg

a właściwie bardziej taki:

3857477680

i od jutra powoli będę brał się za przygotowanie felg do malowania :wink: Chcę to zrobić samemu bo mam dostęp do kompresora i pistoletu lakierniczego, lecz mam wątpliwości, bo takich łatwych felg do malowania nie mam :kwasny: