Nowak_zg Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 o ku*wa ale kozak blachy fajne naprawde jestem pod wrazeniem dawno tak brzydkie jako seryjne i zwykle auto mi sie nie spodobalo jak twoje nie pogardzilbym takim do bujania na codzien poszerzenia crossa ... gwint + rotor robia robote
rafalekx Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Widziałem, fajny wozik, teraz jeszcze gwint i minimum 18'' Pucek Ty jesteś "wróżbita Maciej" hehe prosze gwint i 18 cali na pokładzie http://s7.postimg.org/im2qqivdz/IMG_3196.jpg Good job! Szkoda że nie 19'' fajnie wygląda
sector Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Fajne autko - pakowny i z fotelami można się pobawić ( wsadzić i wymontować ) i wpakować coś większego Mój drugi gnojowóz to Zafira A - podobne gabaryty jak Turek . Ale zastanawiam się nad Renault Espace 2.0 w benz + LPG/170ps , co myślicie ?
MAJKI Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Opublikowano 4 Marca 2014 Majki a dlaczego nie 19ki? BTW Elegansio! A jakoś Grzesiu nie chciałem 19 zostałem jak w b7 w 18 i jak to miron stwierdził fajny rozmiar na zimę Ale jak dla mnie jest Ok tylko muszę jeszcze do niego dystanse dopasować tylko te nakładki będą trochę w tym przeszkadzać bo zachodzą do środka błotników i wg zdjęć to przód jakby nurkował a tyłu już się niżej nie da spuścić więc chyba przód pójdzie lekko go góry
rafalekx Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Zostaw klin jest dobry Jaki gwint zamontowałeś? Mam ten sam problem z zejściem tyłu niżej... zastanawiam się nad zmianą sprężyny na krótszą czy coś, bo z przodem mogę zejść dużo niżej względem tyłu...
MAJKI Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Opublikowano 6 Marca 2014 Zostaw klin jest dobry Jaki gwint zamontowałeś? Mam ten sam problem z zejściem tyłu niżej... zastanawiam się nad zmianą sprężyny na krótszą czy coś, bo z przodem mogę zejść dużo niżej względem tyłu... Jutro sciagam skrzynie to przy okazji go sprobuje jednak wyrownac wzgledem tylu. Gwinta kupilem niskobudzetowego mts technixa ale daje rade .... ---------- Post dopisany 07-03-2014 at 01:36 ---------- Poprzedni post napisany 06-03-2014 at 20:59 ---------- A jednak dziś mi się po robocie nudziło i skrzynia zrzucona bo zaczęło szwankować sprzęgło które "niby" było wymieniane w ASO w 2013r ---------- Post dopisany at 01:46 ---------- Poprzedni post napisany at 01:36 ---------- A tak wyglądała druga strona i oczywiście nity wytarły rowek w docisku więc jutro wpada nowy kpl i spokojnie można śmigać do BT
miron78 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 nie myślałem że to powiem ale pięknie na tej 18 wygląda i nawet rozmiar nie razi - pięknie Ci ta konfiguracja wyszła - już widzę jak to pięknie musi na 19 wyglądać ale ogólnie jest na prawdę ślicznie ---------- Post dopisany at 08:05 ---------- Poprzedni post napisany at 08:05 ---------- wg mnie jest to najlepszy turan na forum
rafalekx Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 i spokojnie można śmigać do BT Jeszcze trochę i w BT zrobią oddzielny parking dla VW
MAJKI Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Opublikowano 23 Marca 2014 nie myślałem że to powiem ale pięknie na tej 18 wygląda i nawet rozmiar nie razi - pięknie Ci ta konfiguracja wyszła - już widzę jak to pięknie musi na 19 wyglądaćale ogólnie jest na prawdę ślicznie ---------- Post dopisany at 08:05 ---------- Poprzedni post napisany at 08:05 ---------- wg mnie jest to najlepszy turan na forum Większe koło zrobiłoby lepszą robotę ale nie jest źle no i dziś wpadły jednak dystanse na tył i jest dużo lepiej ---------- Post dopisany at 16:55 ---------- Poprzedni post napisany at 16:54 ---------- i spokojnie można śmigać do BT Jeszcze trochę i w BT zrobią oddzielny parking dla VW Tak Rafał ale chyba gdzieś za mordorem żeby ich widać nie było ---------- Post dopisany 23-03-2014 at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany 07-03-2014 at 16:55 ----------
piotrple Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Też miałem 2 Tourany - tego z fotek w wersji a'la cross - jazda fajna - jednak przesiadłem sie na starego Forda Galaxy Mk1 ze względu na pracę jaką wykonuje - więcej miejsca - niezawodnośc i nie martwię się ile tracę na nim za rok! Powodzenia i gratuluję zakupu. Dwumas w Touranach to niewypał jak i w G5 i innych - wiem bo to też przeżyłem! To teraz dobre zabezpieczenie własne przed kradzieżą bo autko chodliwe! Uważaj na niego!
Tomeks Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 Majki Ty łajzo,pomyliłem Cie z akjamem i u niego w wątku pisze bzdury myśląc,ze o Tobie pisze Nosiłeś na zlocie jego plakietkę,czy jak,skad ta pomyłka,przeciez nawet zwracałem sie do Ciebie per akjam chyba
MAJKI Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) Tomeks nawet tego nie pamietam ale fakt moja plakietke dostalem dopiero w niedziele hehe ale akjam od tylu to "prawie" majki tylko w damskiej formie EDITNiestety muszę wystawić mojego crossa na sprzedaż ponieważ gotówka na mieszkanie jest potrzebna http://allegro.pl/vw-touran-cross-1-9tdi-prywatny-bezwypadkowy-i5292166010.htmlhttp://olx.pl/oferta/vw-touran-cross-prywatny-bezwypadkowy-CID5-IDa6vKf.html#b0eb3b0944 Temat do zamknięcia auto zmieniło właściciela.... Edytowane 17 Maja 2015 przez MAJKI
Rekomendowane odpowiedzi