Tomekktm1 Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 (edytowane) Witam oto moja laleczka od razu po prysznicu czyli B piąteczka z 1996r. po krotceSilnik 1.9 TDI 1ZPrzebieg 215 tyś. (Podobno)Kolor LY5LWyposażenie jak na 96 rok myślę,że nie najgorsze,m.in.-2.el szyby,-el.lusterka,-2 poduchy,-2 podłokietniki,-klimatronik,-centralka zamek z pilotem i domykaniem szyb z kluczyka,-ABS,-Podgrzewane siedzenia.Mody wykonane w samochodzie to:-kiera trój ramienna,-liftowa gałka zmiany biegów,-światła tył lift,-światła przód depo zespolone 2lift,-zawieszenie gwint FK,-felgi 17" s-line maźnięte na biało,-zmieniony grill na bez znaczka, wyleciał -światełka do jazdy dziennej. wyleciały nowość : -duża lampka oświetlenia kabiny -licznik full fis + pająk fis -ori grill pomalowany na czarno plastidipem z białymi pierścionkami -kierunki ala us -wymiana tapicerki fotela kierowcy dzięki a4-freunde -ramiona wycieraczek z a6 c5 lift -znaczek dope na tył -zmiana dekorów na carbon 4d -dokładka z cupry dzięki a4-freunde a tu fotki: po nowych modach na dzień 7.12.2014r : wygląd na dzień 21.03.2015r. Edytowane 31 Marca 2015 przez Tomekktm1
Grabek94 Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Jeśli chodzi o gałkę zmiany biegów to proponowałbym kupić od polifta. Koszt nie duży a wygląda o niebo lepiej od tej.Grill ze znaczkiem powinien wjechać. Reszta modów na +
kaFFFar Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 widzialem audi ladnie sie prezentuje
asterixs Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Fele za ile dorwałeś? Auto super moja sugestia: cztery kóła na masce wracaja i mi sie nie widza te lampy przypomina mi przod od passata b5
Smallsqn Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Autko ładne widać zadbane ale według mnie znaczek wraca na swoje miejsce + gałka zmiany biegów ori po lift i będzie git powodzenia w modzeniu i bezawaryjności
Tomekktm1 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2014 oceniajcie i komentujcie czy zmiany na + czy nie koniecznie
a4-freunde Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 auto wyglada zacnie ,,, moje sugestie obrysy zmien na folie ta co ci mówiłem, znaczek na grilu dałbym chrom ... no i galka zmiany biegów .... reszta jak najbardziej na duży +++++++++
Tomekktm1 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2015 Wlasnie zastanawiam sie nad znaczkiem bo tak jak ci wspominalem dekory ida w bialy carbon fele juz biale i mysle znaczek na bialo zrobic zeby do reszty dopasowac a co do obrysow to jak mozesz to przypomnij mi producenta bo nigdzie nie zapisalem a mysle zrobic male zakupy na alledrogo i przy okazji boczne kierunki dac takie http://allegro.pl/audi-a3-8l-a4-b5-octavia-ibiza-migacze-klary-i4819995380.html Dziś wpadł mały upik na polifta za radą 1 element drewna już wyleciał reszta jak zrobi się cieplej
a4-freunde Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 ni i od razu lepiej to wyglada pamietaj ze gadzet na ciebie czeka w piwnicy
Tomekktm1 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2015 Wiem pamietam pierwszy leprzy spot i zabieram Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2
kaFFFar Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Jak chcesz to za pare kopiejek moge ci oddac zderzak tly polift , ze swylka dokladka w jednym miejscu zlamana i do tego belke
Tomekktm1 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2015 A to od sedana masz ten zdezak Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2
sebidi Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autko piękne tylko tych kierunków nie kupuj są straszne i odstają jak stare suty bardziej wypukłe są kupiłem założyłem i zdemontowalem po chwili
Tomekktm1 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2015 Kurcze szkoda że tak późno to napisałeś bo już kupiłem choć jeszcze nie zamontowane leżą Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2
MatRad89 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zastrzeżeń co do wyglądu brak! Ze "smaczkiem" czynisz wszystkie mody i za to Ci chwała
kaFFFar Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 A to od sedana masz ten zdezak Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 OCzywiscie
chudy30 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 w grilu znaczki na oryginał a ramkę było zrobić w ma lepszy efekt bo sam to u siebie zrobiłem i środek lamp na czarno
Tomekktm1 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2015 Gril jest ori tylko pomalowany plastidipem znaczek oooo wruci do ori stanu lub pojdzie w biel a lampy czarne beda ale jeszcze nie wiem kiedy caly czas mysle nad bixem dlatego jak narazie nie tykam dziś nadszedł czas na dekory i już wszystko oklejone teraz tylko montować pierw próba na telefonie potem oklejenie reszty : sorki za jakość zdjęć ale robione telefonem bo aparat się zgnoił
Rekomendowane odpowiedzi