stopa47 Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Nawigacje nie sypią sie od zbyt wysokiej aktualizacji a od softów które sciągacie z chomika. Tutaj kolega naprawia takie rzeczy http://allegro.pl/naprawa-mmi-nawigacji-audi-bmw-czytnik-3g-pl-menu-i4769309391.html Dzieki - pewnieskorzystam. A ma ktos moze jakies pewnie zrodlo (nie ASO) aktualizacji? Pozdrawiam
Tom A4 Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 koszt naprawy takiego uszkodzenia waha się od 500 zł w górę
faktory Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Tutaj opisałem dokładnie kolejność aktualizacji i wyraźnie zaznaczyłem, że nie wolno przeskakiwać wersji to raz, a dwa temat polskiej wersji mmi3g+chomik był wałkowany setki razy na wszystkich forach dotyczących Audi w Polsce. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/274779-aktualizacja-mmi-3g-wersje-basic-oraz-high/
sitas Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 kolejność aktualizacji i wyraźnie zaznaczyłem, że nie wolno przeskakiwać wersji Witam. Bzdury piszecie Pany i tyle. Dwa tygodnie temu aktualizowałem mapy z wersji 2011 do 2014 i co za tym idzie soft oczywiście. Zrobiłem to bez wgrywania poszczególnych aktualizacji i wszystko działa bez problemu... Jak to ktoś napisał wyżej "nie problem w zbyt wysokiej aktualizacji tylko lipnych źródeł plików do aktualizacji"
marcinpsk Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Panowie, czy ktos moglby napisac mi czy polskie menu w mmi3g jest razem z najnowszym softem czy tez trzeba oddzielnie dogrywac ?
wrclaguna Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 PL to osobna sprawa tylko czasem nie wgrywajcie gdzies z jakiegos chomika
praid Opublikowano 16 Maja 2015 Opublikowano 16 Maja 2015 Koledzy a jak mam czarny ekran i żadne kontrolki do obsługi MMI nie są aktywne, to co mnie czeka?? Jest jakiś sposób??? Proszę o odpowiedz.
wrclaguna Opublikowano 16 Maja 2015 Opublikowano 16 Maja 2015 Koledzy a jak mam czarny ekran i żadne kontrolki do obsługi MMI nie są aktywne, to co mnie czeka?? Jest jakiś sposób??? Proszę o odpowiedz. A co sie stało ? co było robione ? Jak cos poszło nie tak to jednostka uwalona
praid Opublikowano 16 Maja 2015 Opublikowano 16 Maja 2015 Koledzy a jak mam czarny ekran i żadne kontrolki do obsługi MMI nie są aktywne, to co mnie czeka?? Jest jakiś sposób??? Proszę o odpowiedz. A co sie stało ? co było robione ? Jak cos poszło nie tak to jednostka uwalona Witaj. Kolega próbował wgrać mi spolszczenie do MMI 3G Basic i po tej aktualizacji padła, nie włącza się .
praid Opublikowano 16 Maja 2015 Opublikowano 16 Maja 2015 Reanimację sponsoruję więc "kolega" :/ Było parę osób które miało ten problem, ale nikt nie chce powiedzieć jak to naprawili. Czy to na prawdę takie skomplikowane jest? Wszystko to jest jakieś dziwne, wpuścili wirusa w neta i zbijają śmietankę.
wrclaguna Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Dalej sciagajcie z Chomika i tym podobnym
miszaGSXR Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 Witam, gdzie mogę znaleźć jakiś dobry, sprawdzony tutorial jak wgrać sobie do mojego MMI 3G spolszczenie Z góry dzięki za odpowiedź
wrclaguna Opublikowano 18 Maja 2016 Opublikowano 18 Maja 2016 Wapie ze gdzies znajdziesz chyba ze z chomika to pózniej zapraszam
Mango155 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Witam. Jak w temacie - mam problem ze spolszczeniem systemu MMI 2G. Po nagraniu folderu i pliku MetaInfo na płytę system nie widzi plików, natomiast po wypaleniu obrazu ISO, w momencie naciśnięcia "start download" system wywala następujący komunikat: Andere CD verwenden. Czy ktoś spotkał się z podobnymi komplikacjami? Pozdrawiam.
ziomal-84 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ludzie zrozumcie nie ma i nie będzie PL MMI 3G za free !!! Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
BoYo Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Witajcie czy może ktoś polecić jakąś osobę która przywraca do życia MMI 3G bo padła po próbie wgrywania spolszczenia.
wrclaguna Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Witajcie czy może ktoś polecić jakąś osobę która przywraca do życia MMI 3G bo padła po próbie wgrywania spolszczenia. szukaj kogos w okolicy
grax Opublikowano 12 Lipca 2019 Opublikowano 12 Lipca 2019 Podpoiw kto jakim sposobem można zreanimować MMI 3G Basic po nieszczesnym chomiku ? Objawy - czarny ekran, kontronki od sterowania navi sie nie pala. @wrclaguna podpowiedz prosze jakim sposobem naprawic ten objaw
Rekomendowane odpowiedzi