Michu B5 Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 (edytowane) Witam !!!!!!!!!! Oto moja A4 STAN OBECNY !! Wyposażenie:- klimatronik- 2 x elektryczne szyby- wspomaganie kierownicy- kierownica regulowana w 2 płaszczyznach- elektryczne lusterka- centralny zamek- ABS- podgrzewane lusterkaSilink:- 1.8 5V ADRWymieniłem:- olej VALVOLIN MAX LIVE- filtry- klocki hamulcowe przednie i tylne- napinacz hydrauliczny- kompletny rozrząd + pompa wody- wszystkie uszczelki- tarcze przód- sprzęgło LUKAUTO PO KUPNIE ROK 2010SEZON 2011/1012NABYCIE ALU 17 ZMIANA LAMP NIE TĘDY DROGA ALE CZŁOWIEK SIĘ UCZY NA BŁĘDACH SRPIRINGI -40MAJ 2012 LAKIERNIK ODŚWIEŻENIE LAKIERU SEZON 2013/2014 DOŁĄCZENIE DO FORUM ORAZ PODPOWIEDZI I POPRAWKI W MODYFIKACJACH DZIĘKI KOLEGOM KLUBOWYM 2013 ZMIANA ALU LAMP GWINT ITP 2014 ESSSA CZERWIEC 2014 Modyfikacje : - Wkładka PIPERCROS powietrza - lotka na tylnej klapie ,- wydech końcowy WM SPORT- Gwint TA-TECHNIX - Strumienica WM SPORT- alu 18 9 cali DARE BBS - xenon- lampka podświetlania środka od passata b5 lift - słoneczka od passata b5 lift:naughty:- gałka zmiany biegów od passata b5 lift - szerokie listwy poliftowe na drzwiach Plany I MODY:- lampy poliftowe przód i tył SĄ - zegar z fisem -- JEST - kiera trójramienna JEST S LINE - podłokietnik - JEST - halogeny - SĄ - dokładka cupra do zderzaka od ESY JEST - zderzak przód S4;d JEST !! - swapp na V6 latem - fotele skórzane W PLANACH - spryski do zderzaka Esowego W PLANACH - Domykanie szyb z pilota WYREZANE - Podświetlanie nóg WYREZANE - nawiewy po lifcie podświetlane - SĄ Dzięki JAWOR - 2 DIN W PLANACH - Progi od ESKI W PLANACH - Ściemnienie szyb SĄ - styl USA lampy Zrobione - gril ala RS - lusterko prawe od ANGOLA - dekory w ALCANTARZE SĄ CoŚ jeszcze przyjdzie na myśl to sie wyreza Czekam na wasze opinie i podpowiedzi ) Edytowane 4 Października 2016 przez Michu B5
Sidney Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Spoko motyw z krzyżem maltańskim, ja u siebie mam identyczny na tylnej klapie Swego czasu patrzyłem na allegro lampki do mojego audika i powiem Ci kolego, że lampki które masz wbrew pozorom nie nalezą do tanich, zwłaszcza tylne ledowe potrafią kosztować ponad 4 stówki co dla mnie jest co najmniej dziwne Za to co wydałeś na swoje mógłbyś kupić polifty depo albo używane valeo, tył tak samo tylko oryginał po II lifcie, jak dla mnie nie warto cudować bo takie punktowe ledy w aucie z lat 90-tych wyglądają...hmmm. nie bardzo
fafnasty Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 lampy tylne i przednie bym wywalił ori polift przerobić na bix pomalowac wnetrze i robi robote i w tej samej kasie co te dziwne chinoole
Michu B5 Opublikowano 14 Września 2013 Autor Opublikowano 14 Września 2013 Dzięki koledzy za podpowiedzi lapmy pójda wek będą ori )
PiterA4 Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 ja dobrze widze spryskiwacze reflektorow :decayed:made in fiat 126p????
junior_tdi Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 kilka szczegółów dopracujesz i dopiero będzie lalka tak jak chłopaki piszą, zmienić lampy na ori polifty i będzie spoko, do tego większe koło na mniejszym profilu i będzie lalka
Michu B5 Opublikowano 14 Września 2013 Autor Opublikowano 14 Września 2013 Lampy będą A zostaje przy 17'
LuKaSz_A4 Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 widzę Tuning w Ujjj zawsze t0 inaczej
Kwinto69 Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 widzę że ten sam rocznik, najlepsze koło z parapecikiem:wink:
Sidney Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Właściwie felgi nie są złe i tak masz lepsze niż moje ori 15' ja u siebie co chwila coś rezam tyle, że skupiam się na tym czego nie widać z zewnątrz. Mnie bardziej jara dołożenie podświetlanych słoneczników, obicie klapki popielniczki skórą albo ręcznego w skórze niż np. wymiana grilla Doprowadź zewnętrznie do ładu i spróbuj zająć się smaczkami bo to serio daje sporo frajdy Co do stożka to chyba wiesz co powiem Oryginalnie z puszki z filtrem wychodzi rura doprowadzona wprost do grilla także latem świeże powietrze jest jak znalazł. Zamontowanie stożka który łapie powietrze z rozgrzanej komory jest jak dla mnie bezsensowne no chyba, że szykujesz się już na sezon zimowy Zamiast tego kup jakiś lepszy wkład i zamontuj ori puchę, będzie git ale od razu mówię kuniów od tego nie przybywa
Kwinto69 Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 widzę że jeszcze tego wątku nie przestudiowałeś http://a4-klub.pl/wnetrze-99/moduly-led-a4-267746/ ---------- Post dopisany at 07:43 ---------- Poprzedni post napisany at 07:38 ----------
Sidney Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Owszem czytałem ten wątek i powiem, że wygląda to bardzo spoko ale ja pisałem o punktowych światełkach w tylnych lampach jak na zdjęciach u kolegi
Kwinto69 Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 moduł oświetlenia podsufitowego robi robotę przez miesiąc do swojego auta nie mogłem się przyzwyczaić
kaFFFar Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 heh a jak z podlaczeniem takie czegos duzo zabawy ?
Kwinto69 Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 heh a jak z podlaczeniem takie czegos duzo zabawy ? moduł ci przysyła, wyjmujesz starą rurkę i wkładasz to i git aż mnie kusi dorezać jedną poliftową nad pasażerem:decayed:
darek995 Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Widziałem na żywo autko i fajnie sie prezentuje. Ładnie nisko siedzi lampy wleca to będzie miód, a niedługo bedą. Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2
Michu B5 Opublikowano 24 Września 2013 Autor Opublikowano 24 Września 2013 TROSZKU SIĘ W ŚRODKU ZMIENIŁO KOSNOSLA ŚRODKOWA OBKLEJONA CARBONEM I KLAMKI NA ZEWNĄTRZ , INNA GAŁA ZMIANY BIEGÓW , PODŚWIETLANIE PO LIFCIE I LUSTRA
Rekomendowane odpowiedzi