Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Takie se A4 do latania po wsi i lansu pod remizą vol.3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jedyna opcja to pomalowac nakladki w kolor, bo jak zostawisz czarne bez tych listw na dzwi to nakladka wystaje na zewnatrz.... i slabo to wyglada

Opublikowano
P4098076j_exnxaex.jpg P4098075j_exnxaee.jpg
Opublikowano
:jerk::jerk::jerk:
Opublikowano

więc powiadasz że w bałtowie będziesz? :decayed:

Opublikowano

zamierzam się doturlać :wink:

Opublikowano

Ja bym tu jeszcze widział nowy biały zbiorniczek płynu chłodzącego i jest mistrz :naughty:

Opublikowano

gracek bedzie wraz z korkami R8 jak już wcześniej wspominałem, ale hajs hajs hajs :grin: powoli :wink:

Opublikowano
gracek bedzie wraz z korkami R8 jak już wcześniej wspominałem, ale hajs hajs hajs :grin: powoli :wink:

A to sorka, nie doczytałem :hi:

Opublikowano

ogarniaj tego ulepa na bałtów, zrobimy mu sesyjke na poziomie:jerk:

Opublikowano
ogarniaj tego ulepa na bałtów, zrobimy mu sesyjke na poziomie:jerk:

1WR87nf.png

Opublikowano

:grin::grin::grin:

Ślepy pas przedni malowałem, bo jak widziałeś na poprzednim zdjęciu miał taką zjebaną struktura włókna szklanego... Miałem go malować na czarny połysk razem ze zderzakami i progami, ale zanim gość poklei mi zderzaki, zanim się pomalują to trochę minie, a nie chciałem mieć cały czas mordy rozgrzebanej to wziąłem podkład i szprej i jakoś to odświeżyłem. Niestety musisz ściągać wszystko żeby go zdjąć z auta :wink:

Opublikowano

do pełni szczęścia brakuje mi tu białego zbiorniczka:whistling:

Trochę wyżej już o tym było :decayed:

Opublikowano

Krycha co tu dużo pisać.Zajebioza:kox:Kuźwa cały czas mi się śni taki motor.:grin:

Opublikowano

Krycha jak wlecisz na Ostrow to ja nie otwieram swojej maski, wycackane pierwsza klasa:slina::wink:

Opublikowano

za dużą, 30 litrów... zmieniam na dwie 10l i dorzucam drugi kompresor

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...