michu10 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 spokojnie na tył 10 -12 mm mozesz pakować tylko wiadomo szpilki musisz miec dłuższe. Jak jazda na gwincie ? różnice, odczucia ?
misiek95 Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Opublikowano 8 Marca 2015 Twardo ale przyjemnie Na początku był szok ale pojeździłem chwile i jest naprawde fajnie... Trzeba uważać na zapadnięte pobocza i większe uskoki asfaltu. Po mniejszych dziurach leci sie tak samo jak na 1be. No i auto przy przyspieszaniu i hamowaniu nie podnosi sie i nie nurkuje, super sprawa Generalnie zmiana na plus ale nie wykluczam że pewnego dnia zapragne komfortu i wróci na pokład 1be
michu10 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 nadal auto do użytku codziennego ? masz KW z regulacja twardosci ?
MorpheusBE Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Pikne.. zazdroszcze siodeł i tez chce pełny fis...
misiek95 Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Opublikowano 8 Marca 2015 nadal auto do użytku codziennego ? masz KW z regulacja twardosci ? Nie, v1 inox bez regulacji. No niestety auto codzień wozi mnie po okolicznych ciulowych drogach :-)
luty2502 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Z tyłu mam 17 mm przód 13 z tego co czytałem to dystanse bez kolnierza powinny być do 8 mm
misiek95 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Opublikowano 9 Marca 2015 Now koncu ta strychnina jakos wyglada Można w auto wpakować kupe hajsu ale nic nie daje takiego efektu jak większe koło i delikatna gleba Dzisiaj troche więcej polatałem po ciulowych drogach- gwint zostaje bo lata sie cudnie
hiszpan123 Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 No proszę podczas tranzakcji zakupu recaro wspominalismy o gwincie a tu juz siedi na pokładzie:P Będę sledził pozdro
misiek95 Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Opublikowano 11 Marca 2015 Dzisiaj miałem troche czasu więc auto na podnośnik i wszystkie tuleje z przodu i tylna belka poluźnione i dokręcone pod obciążeniem tak jak powinno być bo przy wkładaniu nie było czasu na to Dodatkowo przód poszedł 1cm w dół ale troche mi sie geometria położyła i dziwnie to wygląda btw niżej już być nie może bo przy wyjeździe z podwórka przycieram Na tył wrzuciłem dystans 10mm i taki jak narazie zostaje a nad przodem musze jeszcze pomyśleć a z grubszych modów to odświeżyłem klucze do gwintu
Mesiah Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Z tyłu spoko by wszedł 15-17mm. Przód też musisz wypchać bo jest licho. Geometria położyła czyli co? Negatyw się zrobił? To normalne przecież. Wręcz przez wielu oczekiwany efekt Przy takim obniżeniu warto też podjechać i sprawdzić zbieżność kół.
arre Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 mam 8 mm jak CI na przod by przypasowaly ze o 20mm na tyl nie wspomne
misiek95 Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Opublikowano 12 Marca 2015 mam 8 mm jak CI na przod by przypasowaly ze o 20mm na tyl nie wspomne 8mm to nawet ori centrowanie by chyba złapało pw Z tyłu spoko by wszedł 15-17mm. Przód też musisz wypchać bo jest licho. Geometria położyła czyli co? Negatyw się zrobił? To normalne przecież. Wręcz przez wielu oczekiwany efekt Przy takim obniżeniu warto też podjechać i sprawdzić zbieżność kół. ja negatywów nie trawie, wolałbym zeby kola staly prosto no ale co poradzę
Mesiah Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 Po pierwsze według mnie 8mm z przodu to mało. Po drugie z tyłu i tak jest fabryczny negatyw. Jak przód się trochę położył to nawet lepiej bo wygląda podobnie jak tył. Podaj parametry felg to powiem Ci jakie dystanse założyć żeby było piknie.
misiek95 Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Opublikowano 12 Marca 2015 7.5j et 43. Z moich przymiarek wychodzi że z przodu 13mm a tył 17mm daje koło idealnie równo z błotnikiem Jak się odkuje trochu z hajsem to właśnie takie sobie sprawie a aktualnie będzie 8/10mm
misiek95 Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Opublikowano 15 Marca 2015 powymieniałem sie fantami z Alanem i skończyłem z kompletem pod 4x ele. szyby Troche popracuje nad boczkami i albo pójdzie do mnie albo na handel fotki z placu boju:
Rekomendowane odpowiedzi