Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Ebonyschwarz avant :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ta cisza przed burzą :grin:

Dużo jest zabawy z rozebraniem boczków w bagażniku w celu wymontowania amorków???

Jak się robi pierwszy raz to trochę trzeba powalczyć, żeby nic nie polamac. Jak masz opanowane to 10minut 2 strony :wink:

Opublikowano

Misiek a jak jest z wycieraczkami od paszteta,lepiej ściągają czy tak samo jak ori?

Opublikowano
  • Autor

Misiek a jak jest z wycieraczkami od paszteta,lepiej ściągają czy tak samo jak ori?

No te z paska dużo lepiej zbierają, ramiona lepiej dociskają.Przy duzych predkosciach nie ma z nimi problemów. Teraz mam pióra Boscha nówki to w ogóle bajka. Moim zdaniem na wycieraczkach nie ma co oszczędzać :thumbup1:

Opublikowano

Ogólnie tez o tym myslałem bo wiadomo jak to w serii lipa...

Już mam rozbebeszony bagażnik ale mam kurs to albo dzis wieczorem albo jutro wpada kit na tył :kox:

Opublikowano

ale to wnętrze to masz kozackie :) podoba mi się

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Bardzo zadbane masz to autko.

Plastiki czysciles tylko w srodku apc?

Masz jakies 50/50 po korekcie lakieru ?

Opublikowano
  • Autor

dziękuje, dbam jak o swoje :D

Plastiki najpierw APC nielsena, później nielsen finesse jako dressing. Po samym APC były tak czyste że aż wyblakłe sie wydawały.

50/50 w trakcie prac nie robiłem bo byłem zbyt podjarany, żeby odkładać maszyne :grin: a szkoda, bo różnica szokująca

aa nie załapałem pytania chyba. plastików na zewnątrz raczej nie ruszałem, tylko grilla

Opublikowano

A czy używałeś pędzelka przy apc czy tylko mikrofibra?

Opublikowano
  • Autor

A czy używałeś pędzelka przy apc czy tylko mikrofibra?

Pedzelek i gąbeczka, później zbierałem syf mikrofibrą
Opublikowano

Jakiego pędzelka używałeś i głąbki?

Opublikowano
  • Autor

Jakiego pędzelka używałeś i głąbki?

Pędzelek najzwyklejszy z castoramy pierwszy lepszy a gąbeczka do mycia naczyń z najbliższego zlewu :) Poczytaj sobie forum http://forum.kosmetykaaut.pl/

Mały up w temacie, miałem chwile dzisiaj żeby ogarnąć finalnie EGR. Na początek wszystko rozkręciłem, umyłem jak trzeba. Później z blachy alu 1mm wyciąłem zaślepki:

DSC_0960.jpg

Później w otwory pod grzybkiem poszły nity

DSC_0958.jpg

wężyk podciśnienia oczywiście odpięty, wymieniałem też siłownik klapy gaszącej bo mój miał dziurawą membrane, dzięki Lewan :naughty:

Jakiś czas temu kupiłem też zmieniarke mp3 Yatour'a, super sprawa. Kiedyś już taką miałem przez miesiąc :P Teraz już zamontowana na stałe w schowku w mało widocznym miejscu

DSC_0950.jpg

DSC_0951.jpg

Auto też w niewielkim stopniu odmalowane, ale o tym więcej jak umyje auto i porobie zdjęcia :wink:

Czyściłem też ścieżki pływaka w zbiorniku, bo wskazania paliwa zaczeły wariować

Opublikowano

:thumbup1: sporo dobrej roboty. Ja tam wersję dla leniwych wykonałem :rolleyes: zaślepiony wężyk i i tyle w temacie EGRa

Opublikowano
  • Autor

:thumbup1: sporo dobrej roboty. Ja tam wersję dla leniwych wykonałem :rolleyes: zaślepiony wężyk i i tyle w temacie EGRa

dzięki, ja też tak zrobiłem ale nie dawało mi to spać po nocach i musiałem porządnie wszystko ogarnąć :)

tak jak pisałem auto częściowo odmalowane... po zdjęciu starych listew na drzwiach pokazała się tam ruda i też męczyła mnie ta myśl dlatego postanowiłem pomalować 4x drzwi do listwy dolnej i dolny fragment lewego przedniego błotnika. Auto poszło do lakiermana, ja sie nie odważyłem :( po odmalowaniu wszystkie powierzchnie pod listwami oraz wstawkami na błotnikach zapryskane elaskonem, tak żeby nigdy juz nie bylo problemu rudej w tych miejscach. Przed chwilą umyłem na szybkiego auto i cyknąłem jak to teraz wyglada

DSC09283.jpg

DSC09281.jpg

Opublikowano

O jak uspokoił ci die ten pływak?bo u mnie tez się to samo dzieje..

Opublikowano
  • Autor

O jak uspokoił ci die ten pływak?bo u mnie tez się to samo dzieje..

jak zaleje do pełna to bede wiedział, bo to wtedy sie cyrki działy :wink:

działałeś już z tym APC? :naughty:

Opublikowano

jeszcze nie..coś na weekendzie będę działał..

Opublikowano

Bujam się nieraz po Wleniu i nie widziałem jeszcze Twojej buni :P Prezentuje się ładnie i oby tak dalej :D

Opublikowano

Bujam się nieraz po Wleniu i nie widziałem jeszcze Twojej buni :P Prezentuje się ładnie i oby tak dalej :D

na spota jg sie dotocz to zobaczysz ;P

Opublikowano

na spota jg sie dotocz to zobaczysz ;P

Będę w PL 17.10 - 24.10 jeśli ogarniecie spota w tym terminie to pojawię się jak najbardziej :P ale nie róbmy OT, zaraz poruszę temat w odpowiednim dziale :D

Opublikowano
  • Autor

Auto ogarnięte, ale cicho-ciemne. Nic dziwnego że nie widziałeś :naughty: Pisz mi tu na PW co robiłeś we Wleniu :D