wesz82 Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 To jak masz 2 to zrób tak jak mówiłem.Możliwe ze przetrzesz ten szlak i zastąpi hinole itd... Słuchaj ogólnie widzę program taki spokojny jak mam rozumiec sam tak chciałeś??? Pamiętaj ze moc uzależnia i tylko patrzeć jak będziesz polował na GTB To w 2.5 C5 były większe przeguby od tych co masz teraz???
misiek95 Opublikowano 5 Października 2015 Autor Opublikowano 5 Października 2015 i jakie wrazenia po wymianie pompy na 120bar?? Troszke lepiej ale miałem problem bo nie chciał mi sie długo odpowietrzyć magiel i pompa... No mlody jedziesz z koksem w koncu... a pamietam tak sie zarzekales ze Tobie km nie potrzebne Btw ile taki progs by miec 168 habet w tedei? koło 900. u mnie troche wiecej bo musiałem pamięc w sterowniku wymienić To jak masz 2 to zrób tak jak mówiłem.Możliwe ze przetrzesz ten szlak i zastąpi hinole itd... Słuchaj ogólnie widzę program taki spokojny jak mam rozumiec sam tak chciałeś??? Pamiętaj ze moc uzależnia i tylko patrzeć jak będziesz polował na GTB To w 2.5 C5 były większe przeguby od tych co masz teraz??? miałem małe w AJM'ie, teraz mam duże tak jak w we wszystkich v6 Powiedzcie mi czy warto ładować skrzynie 6b? Mam taką na stanie
wesz82 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Jak dużo walisz po autostradach itd to jest sens, inaczej nie..
misiek95 Opublikowano 5 Października 2015 Autor Opublikowano 5 Października 2015 dwumas piekielnie mocny i sprzęgło 240mm mnie kusi
wesz82 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Wiem wiem Jak nie planujesz więcej mocy to odpuść bo gra nie warta świeczki. Pamiętaj ze 6 skrzynia gorzej się zbiera I sanki nie wiem czy z a6 podejdą. Skup sie nad FMIC
misiek95 Opublikowano 5 Października 2015 Autor Opublikowano 5 Października 2015 skrzynia gorzej sie zbiera? podejdą sanki, wszystko mam w zasadzie więc jedyny koszt to te kilka godzin roboty aa fmic mierzyłem i w żaden sposób tego z c5 nie upcham
wesz82 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Jeździłeś kiedyś AVF??? Z tego co mi wiadomo to tak jest 6 wolniejsza. Sam kiedyś puściłem sie za pasztetem AVF i robiłem dziada jak chciałem Do wszystkiego dodaj jeszcze koszta nowego sprzegła i zbieżnosć do ustawienia.
misiek95 Opublikowano 5 Października 2015 Autor Opublikowano 5 Października 2015 musze gdzieś poszukać danych o przełożeniach sprzęgło w zasadzie już mam tylko 2mase na 6 śrub trzeba zdobyć. zbieżności sie nie rusza
arre Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Ja tam wole 6 ale tez nie mam porownania bo w 1.8 5 a 6 w 1.8T to dwa rozne swiaty chociaz 5b w a6 1.8t to porazka byla
misiek95 Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Opublikowano 2 Listopada 2015 Akcja znicz była impulsem do zamontowania w końcu radia CB miejsce jedyne w którym nic nie trzeba rezać i mnie nie denerwuje ani troche a tak poza tym to nie działo sie nic, tylko olej i filtry zmieniłem. Nic sie nie chce zepsuć
karol24 Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 To jakaś straszna sytuacja,że Ci się nic nie psuje szukaj gratów na FMIC, zrób jakiś inny niż wszyscy
misiek95 Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Opublikowano 2 Listopada 2015 kolega ma do sprzedania słupek ASZ za grosze i mam takie marzenie żeby u mnie korba wyszła bokiem, wtedy mógł bym go zapakować do siebie ale jak na razie sie na to nie zapowiada Z fmic chce sie wstrzymać do lata i sprawdzić na własnej skórze czy coś będzie puchło przy tej mocy powiedzcie na zime kręcić gwintem do góry czy wrzucać 1be?
karol24 Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 mi z lenistwa i tak sie nie chce kręcić gwintem śniegu nima a jak jest to i tak nie ruszam zawiechy. Na 15" jeżdziłem to na 17" nawet nie myślę o kręceniu
hunter91 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Michał, dużo roboty z podłączenie full elektryki foteli? Jest możliwa pamięć foteli? Edytowane 13 Listopada 2015 przez hunter91
misiek95 Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Opublikowano 13 Listopada 2015 Michał, dużo roboty z podłączenie full elektryki foteli? Jest możliwa pamięć foteli? full elektryka to za dużo powiedziane, bo w b5 w recaro przód i tył nie jest elektrycznie. Roboty tyle że dywan trzeba podnieść i przeciągnąć wiązke pół godzinki max. Jak masz elektryczne lędźwie w serii tak jak ja miałem, to nie musisz nic robić a pamięcią do b5 sie nie interesowałem bo komu to potrzebne
hunter91 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 mam elektryczne ledzwie.sam nie wiem czy z a6 c5 dawac.troche widzialem trzeba kombinowac jeszcze takie pytanie,jak Tobie graja te PowerBassy ? przod ok ?
misiek95 Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Opublikowano 13 Listopada 2015 wszystko kwestia montażu, wygłuszenia drzwi itd jak sie przyłożysz to jest fajnie. Ja jestem zadowolony
hunter91 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 to jest zestaw z 4 glosnikow ? drogi ?
misiek95 Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Opublikowano 13 Listopada 2015 Zestaw odseparowany na przod. Na tyle nie mam nic aktualnie. Kolo 150zl
Rekomendowane odpowiedzi