fafnasty Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mapper Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Jakieś przeróbki do tej kiery czy P&P siada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Przeróbka instalacji air bag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek11 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 masz fotki jak te bixy Ci świecą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Świecą elegancko Teraz są inne obecnie full black bez foli Bix hella intemo 4300k świeci pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Kurna jak mnie robi to atheo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ładna sztuka czekam na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek11 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Szkoda, że nie masz żadnych fotek, teraz jak zmienie auto to bede sie przymierzał do zmiany soczewek na coś fajnego, zeby dawało w uj światła na droge a widziałem ze na FB się ogłaszasz, że przerabiasz własnie lampy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Szkoda, że nie masz żadnych fotek, teraz jak zmienie auto to bede sie przymierzał do zmiany soczewek na coś fajnego, zeby dawało w uj światła na droge a widziałem ze na FB się ogłaszasz, że przerabiasz własnie lampy Dokładnie jak co wal na fejsa [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bTk^ Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Super sedan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enczu Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Wygląda elegancko, chyba coraz bardziej podoba mi się ta kiera w b5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dliwski Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Kierownica wyglada elegancko, w połączeniu ze skórą daje naprawdę zaje..... efekt :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Szkoda, że nie masz żadnych fotek, teraz jak zmienie auto to bede sie przymierzał do zmiany soczewek na coś fajnego, zeby dawało w uj światła na droge a widziałem ze na FB się ogłaszasz, że przerabiasz własnie lampy Polecam Fafnastego mi bixy poskładał i jest mega profi robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 podeślij do kalendarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Koniecznie bo fotka naprawdę zacna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek11 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Szkoda, że nie masz żadnych fotek, teraz jak zmienie auto to bede sie przymierzał do zmiany soczewek na coś fajnego, zeby dawało w uj światła na droge a widziałem ze na FB się ogłaszasz, że przerabiasz własnie lampy Dokładnie jak co wal na fejsa [emoji6] A powiesz mniej wiecej koszt przeróbki soczewki w A6 C5 i w A4 B5?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 536 279 872 Dzwon na pewno się dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek11 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Narazie tylko wstepnie pytam, bo jeszcze autko nie zmienione jest ale jak beda fundusze napewno sie odezwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enczu Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Masz może jakąś naprawde dużą rozdziałke tych ostatnich fot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi