melisario Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Witam, Planuje zakup autka jakim jest Audi A4 B7, martwi mnie tylko jedna rzecz. Mianowicie w środku, po stronie pasażera, przy konsoli centralnej są 2 otwory po zdemontowanym przez właściciela uchwycie na telefon. O ile zakup uchwytu nie jest napewno problemem, to niestety nie jestem w stanie znaleść adaptera do tego uchwytu dla telefonu Samsung Galaxy SIII, czy takie w ogóle istnieją? Ewentualnie, czy są jakieś uniwersalne zaślepki które mógłbym wstawić w miejsce tych paskudnych dziur?
majkel20 Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Zaślepek nie ma, adaptera do galaxy też nie ma, wyjściem jest zakup modułu bluetooth
edekxp Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Zaślepek nie ma, adaptera do galaxy też nie ma, wyjściem jest zakup modułu bluetooth Oraz kupno obudowy tunelu: AUDI A4 B6 TUNEL ŚRODKOWY + ZAPALNICZKA (3518882233) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Audi A4 B6 czarny tunel środkowy na podłokietnik (3571035557) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ksiu85 Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Zaślepek nie ma, adaptera do galaxy też nie ma, wyjściem jest zakup modułu bluetooth jak niema a to co??Handyadapter Ladeschale Handy Adapter VW Samsung Galaxy S3 Neu OVP VW Händler | eBay moze na niemieckim ebayu no i cena tez niemala ale jest :decayed::decayed:
melisario Opublikowano 30 Września 2013 Autor Opublikowano 30 Września 2013 I takie coś będzie pasować do standardowego uchwytu w B7? Rzeczywiście drogo, raczej nie będę wymieniał całej obudowy tylko po to by pozbyć się tych dziur, najprawdopodobniej kupię sam uchwyt a potem będę polował na adapter do mojego telefonu gdzieś w Polsce w racjonalnej cenie
edekxp Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Ja bym wolał kupić obudowę za powiedzmy 100zł, niż jakies uchwyty itp. Telefony zmienia się dość często. Kupisz galaxy s4 i pewnie nie będzie pasować lub jakiś inny
majkel20 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 za cenę 100 euro to masz ori bluetooth
Gość Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Ja bym wolał kupić obudowę za powiedzmy 100zł, niż jakies uchwyty itp.Telefony zmienia się dość często. Kupisz galaxy s4 i pewnie nie będzie pasować lub jakiś inny s3 i s4
melisario Opublikowano 2 Października 2013 Autor Opublikowano 2 Października 2013 za cenę 100 euro to masz ori bluetooth Problem jest taki że chce coś zrobic z tymi dziurami...
Lopezzz Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Wymyśliłeś coś z tymi dziurami?
lizik Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Szybciej kupisz tunel niż coś ciekawego znajdziesz, za 100zł można wyhaczyć w dobrym stanie, a zakup uchwytu + adaptera itp to zbędne koszta moim zdaniem .. lepiej tak jak koledzy wyżej mówią - zainwestować tą kasę w ori bluetooth. A wymiana tunelu to nic strasznego + swój też za jakieś 50 zł puścisz może Ja też zamierzam wyrzucić swój cały i kupić bez uchwytu bo co chwile jakiś pasażer wali mi w niego kolanem i płacze xD
Rekomendowane odpowiedzi