Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nimbus Grau Perl Effekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na uj CI grill S4?

a co to za pytanie masz obsesje na punkcie grilli?

dajesz 270 i grill z RSa Twoj :good::decayed:[br]Dopisany: 14 Październik 2011, 07:02_________________________________________________

to Piataka za pakowanie na orlenie w deszczu :polew: :polew: :polew:

Piotrek zarobiony je to Ci odpali :kox:

Opublikowano

Pośmiałem się z rana :polew:

Opublikowano

Z rsa ladniejszy.

Opublikowano

Z rsa ladniejszy.

mam z RSa

mam Z S4

mam zwykły przed liftowy,

mam bez znaczka

brakuje mi tylko poliftowego :decayed:

Opublikowano

Z rsa ladniejszy.

mam z RSa

mam Z S4

mam bez znaczka

na kazdą okazje.... :>

Opublikowano

Z rsa ladniejszy.

mam z RSa

mam Z S4

mam bez znaczka

kiedyś podjedzie do Ciebie gościo co zna sie na a4 a ty będziesz miał akurat założonego polifta i powie ":no fajne auto tylko brakuje grilla z rsa, a ty powiesz że masz,a on to czemu nie jeździsz???"

tak więc nie czaję gdzie tu logika posiadania wszystkich tych plastików :thumbdown:

Opublikowano

Łyka jak młody pelikan :decayed: :>

ładny był ten grill z rsa :decayed::polew:

[br]Dopisany: 14 Październik 2011, 10:17_________________________________________________Ten co się na a4 zna od razu pozna, że to nie jest grill od rsa :cool1:

Dajesz się wkręcić paput jak mało kto :wink4:

Opublikowano

[br]Dopisany: 14 Październik 2011, 10:17_________________________________________________Ten co się na a4 zna od razu pozna, że to nie jest grill od rsa :cool1:

może i tak nie wiem gdzie on ma zdjęcia tego grilla z rsa dlatego strzelam że to ori bo tyle pamiętam ze spota który był dawno temu

nie widuje tego auta tak często jak wy

Opublikowano

może i tak nie wiem gdzie on ma zdjęcia tego grilla z rsa dlatego strzelam że to ori bo tyle pamiętam ze spota który był dawno temu

a masz okazje co raz w puławach spotowac bo czesto przejezdzam to sie kitrasz ostatnio okazja byla przedwczoraj :good:
Opublikowano

a masz okazje co raz w puławach spotowac bo czesto przejezdzam to sie kitrasz ostatnio okazja byla przedwczoraj :good:

nie jest to moja wina że przejeżdżasz wtedy akurat kiedy mam popołudniówki w pracy :chytry:
Opublikowano

Z rsa ladniejszy.

mam z RSa

mam Z S4

mam bez znaczka

kiedyś podjedzie do Ciebie gościo co zna sie na a4 a ty będziesz miał akurat założonego polifta i powie ":no fajne auto tylko brakuje grilla z rsa, a ty powiesz że masz,a on to czemu nie jeździsz???"

tak więc nie czaję gdzie tu logika posiadania wszystkich tych plastików :thumbdown:

bo dzis do butow mi pasuje grill z Ski, zmieniam je sobie w zaleznosci od humoru i dzis trafil na humor na grilla z S :good: jeden powie ze brakuje grilla z RSa drugi ze recaro a trzeci ze zupa była za slona, Grill z S tez jest ok i jest bardziej miesisty w budowie niz RS :good: narazie pasuje mi z S jak mi sie odwidzi zaloze z RS potem znowu ucieszy mnie z S i tak w kolko :kox:[br]Dopisany: 14 Październik 2011, 10:47_________________________________________________

nie jest to moja wina że przejeżdżasz wtedy akurat kiedy mam popołudniówki w pracy :chytry:

wyjatkowo zawsze
Opublikowano

tak ustalacie daty

Opublikowano

tak ustalacie daty

no wiesz daty spotkania w centrali nie ustawie sobie pod Twoja prace....[br]Dopisany: 14 Październik 2011, 11:02_________________________________________________

a na spota bez grilla :naughty:

z ognichem ;)

Opublikowano

tak ustalacie daty

no wiesz daty spotkania w centrali nie ustawie sobie pod Twoja prace....[br]Dopisany: 14 Październik 2011, 11:02_________________________________________________

a na spota bez grilla :naughty:

z ognichem ;)

czyli sam widzisz jak jest, ja mam system zmianowy i jak mi wypadnie tak idę i tez nie mogę tego przesunąć tak jak ty spotkania w centrali
Opublikowano

efekt finalny :evil:

Opublikowano

ja bym pomalował te ringi w czarny połysk, bo wszędzie cimno a tu jebudu chrom :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...