Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nimbus Grau Perl Effekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czemu akurat czerwono? bo czarny jest oklepany? i dobrze - ja maluję na żółto - w kolor zacisków :kox:

Opublikowano

czemu akurat czerwono? bo czarny jest oklepany? i dobrze - ja maluję na żółto - w kolor zacisków :kox:

na czerwono, zeby do dekielków pasowało, wrzuć foto, zobaczymy jak to się prezentuje :naughty:

Cerb, mam nadzieje że żartujesz :gwizdanie:

Opublikowano

żartuję, żartuję, choc nie raz już mi przez myśl przeszło, żeby to na żółto przemalowac :kox:

a tak ogólnie to na czarno będzie pryskane, robiłem VT i wygląda zayebiście na sreberku :good: tylny znaczek OOOO też będzie czarne - tylko nie mam kompu urwac tego znaczka :polew:

Opublikowano

żartuję, żartuję, choc nie raz już mi przez myśl przeszło, żeby to na żółto przemalowac :kox:

a tak ogólnie to na czarno będzie pryskane, robiłem VT i wygląda zayebiście na sreberku :good: tylny znaczek OOOO też będzie czarne - tylko nie mam kompu urwac tego znaczka :polew:

u mnie chyba zniknie z klapy, także możemy pogadać :naughty:

Opublikowano
  • Autor

do dekielkow z felg panocku i kilku detali :D:decayed:

Opublikowano

i kilku detali :D:decayed:

czerwone relingi, czerwone lusterka, czerwona stal na zimę, czerwone chlapacze, itd. takie detale ma na myśli mrogal :decayed:

A tak na serio to ta ramka będzie różowa a nie czerwona :naughty::cool1:

buahahaha a no zyje i sie ma :P oh dziekuje :P:polew: a foto to ja chcem obejrzec :>

Sama byś pokazała jakieś foto a nie tu tylko "chcem" i "chcem" :decayed::tongue4:

Opublikowano
  • Autor

którą to ramkę malowałeś na czerwono? :decayed:

grylla panocku :good:

poka ja tu na szerokie grono :decayed:

macie sępy :polew:

czerwonyprzod.jpg

Opublikowano

Ja bym powiesił jeszcze czerwone stringi na lusterku wewnątrz ... :polew:

Opublikowano
  • Autor

mam nadzieje ze to tylko VT :decayed:

Mi sie nie widzi to jakos.. inaczej bym to widział.. tylko nie wiem jeszcze jak :decayed:

zaloze felunek pomaluje dokladki porobie czyste fotki w ladnym sloncu to zacznie sie podobac :naughty:

Opublikowano

Zamiast ramki bym pomalowal znaczek audi na czerwono :good:

czarna ramka czerwony znaczek :mysli: dobre by bylo :gwizdanie:
Opublikowano

przykro mi mrogal ale do srebrnego koloru ta ramka ma się nijak , może z dodatkami będzie lepiej :przebiegly:

Opublikowano

te lampy przednie sa zaje.. :th:

Opublikowano

przykro mi mrogal ale do srebrnego koloru ta ramka ma się nijak , może z dodatkami będzie lepiej :przebiegly:

Zabierz mu battaliona :polew: Niech zrywa naklejki, bo wstyd tylko przynosi :polew::tongue4:

Opublikowano

ja nie jestem od narzucania swoich "widzi mi się" , eeee no może później będzie lepiej to wyglądać :good:

Opublikowano

ja nie jestem od narzucania swoich "widzi mi się" , eeee no może później będzie lepiej to wyglądać :good:

Spoko Ive ja żartowałem :) Tez mi się wydaje że jak dorzuci resztę rzeczy które planuje to może to jakoś będzie pasowało :good:

Opublikowano

jako tako :decayed: ale zobaczymy jak z dodatkami :good: a do Twoich lamp pasowałby czarny gril :good:

Opublikowano
  • Autor

no zoabczymy, narazie ona z niczym nie koresponduje :gwizdanie: tym bardziej na brudnym aucie, sie zobaczymy jak skoncze optyke co to wyjdzie najwyzej pojdzie znowu na czarno, a znaczek tym razem w czerwien :polew::decayed:[br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 17:36_________________________________________________

te lampy przednie sa zaje.. :th:

dzieki sam robilem :decayed:[br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 17:37_________________________________________________

Zabierz mu battaliona :polew: Niech zrywa naklejki, bo wstyd tylko przynosi :polew::tongue4:

milcz gówniarzu!!! :thumbdown:

Opublikowano

Mrogal hmm narazie i mi sie nie widzi, nie masz czerwieni w tym aucie za dużo :gwizdanie: moze jakas bluza czerwona :decayed:

Zobaczymy jak to wyjdzie w pełni słońca z felgą :kox:

Opublikowano
  • Autor

Mrogal hmm narazie i mi sie nie widzi, nie masz czerwieni w tym aucie za dużo :gwizdanie: moze jakas bluza czerwona :decayed:

we no VT walnic z czarna ramka i czerwonym znaczkiem :notworthy:

Opublikowano

we no VT walnic z czarna ramka i czerwonym znaczkiem :notworthy:

czerwonyb.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.