Kowi87 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Już u kierownika powoli zaklepuję wolne 3 godzinki a potem upalamy rogalik na 18'' jedziesz? jak zdaze ogarnac 18'' i pogoda bedzie znosna zachecajaca to polece na 18 Na moje oko da rade na letnich, też sie hamowałem na letnich dzień pózniej śnieg spadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 wg mnie powinieneś jechać na letnich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 wg mnie powinieneś jechać na letnich Rafciu ale to nie ma znaczenia moge jechac nawet na 12' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Rafciu ale to nie ma znaczenia moge jechac nawet na 12' no wiem ale wstyd do Witka na posesję wjeżdżać na stali i kołpaciorach :polew: co se ludzie pomyślą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Rafciu ale to nie ma znaczenia moge jechac nawet na 12' no wiem ale wstyd do Witka na posesję wjeżdżać na stali i kołpaciorach :polew: co se ludzie pomyślą i to jeszcze po takie konie jechac na kołpakach :polew: jeszcze bym rozumiał jak byś tam jechał po 134km&312Nm ale po 15X+ no weź sie ogarnij :polew: Kupiłes te głosniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 jeszcze bym rozumiał jak byś tam jechał po 134km&312Nm ale po 15X+ no weź sie ogarnij :polew: ja pojechałem na 17'' i nie mam kołpaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Kupiłes te głosniki kupilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Kupiłes te głosniki kupilem a zakładałeś te twoje hertze ile miały głebokosci bo ja ciagle sie zastanwiam nad tymi morelami a PB róznica 5mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 ale ty jechales tunelami.. ale Ty jesteś słodki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Kupiłes te głosniki kupilem a zakładałeś te twoje hertze ile miały głebokosci bo ja ciagle sie zastanwiam nad tymi morelami a PB róznica 5mm chlopie ja pracuje codziennie i nie zawsze mam czas zjesc nawet... hertze mialy chyba 65 ale c**j wi, te MBquarty maja plastikowy kosz ktory bedzie do podciecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 morgal pęka ci farba na tych listwach gumowych na drzwiach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 morgal pęka ci farba na tych listwach gumowych na drzwiach? taż pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 bardzo? bo nie wiem czy malować :gwizdanie: jedni mówią że niby nie pęka inni że pęka w uj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 bardzo? bo nie wiem czy malować :gwizdanie: jedni mówią że niby nie pęka inni że pęka w uj oj tako na rogach jak przywalisz to peka, jak zadbacz by nie nawalac listwami w co popadnie to bedzie git, ja na wiosne poprawiam, ale dam jeszcze przed kolorem bazowym kilka warst farby z dodatkiem silikonu i szpachli natryskowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puertoss Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 nie rozwijaj sie tylko odpisuj na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 te a Ty wybrałeś już kolor kółek na nowy sezon? BTW dzięki wujek za ogarnięcie wysyłki :notworthy: :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 dzięki to jednak bede malować tylko podkład musze dobry zapodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 dzięki to jednak bede malować tylko podkład musze dobry zapodać maluj, pęka tylko w jednym miejscu i to z winy giętkości listwy tam gdzie odstaje od drzwi :gwizdanie: gdyby to czymś usztywnic było by ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 tylko że moje listwy nie sa jakies super wow piękne i sie właśnie zastanawiam... jedna jest lekko pęknieta :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 nie rozwijaj sie tylko odpisuj na priv odpisane [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 19:53_________________________________________________ te a Ty wybrałeś już kolor kółek na nowy sezon? si bedzie plagiacik BTW dzięki wujek za ogarnięcie wysyłki :notworthy: :notworthy: spoko Strusiu [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 19:54_________________________________________________ tylko że moje listwy nie sa jakies super wow piękne i sie właśnie zastanawiam... jedna jest lekko pęknieta :gwizdanie: jak jest peknieta to se daruj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi