Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nimbus Grau Perl Effekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no bidnie jakos ...

a co Ty właściwie chcesz od tych kresek? :mysli: fajnie i równo...

mów jaki masz dokładnie setup, jak na spowiedzi :decayed: bo w tym gąszczu spamu nic nie mogę wyczytać

nie jedzie .... mialo łamac kregoslup a nie lamie oszukali mnie....

chyba kupie AKNa ten to chociaz robi wrazenie na moim ukladzie kostnym :kox:

nie ma to jak AKN Q black :decayed:

Opublikowano

no bidnie jakos ...

mów jaki masz dokładnie setup, jak na spowiedzi :decayed: bo w tym gąszczu spamu nic nie mogę wyczytać

przewieziesz mnie jutro ? :jerk:

Opublikowano

No mrogal wyszło tak jak mówiłem Ci wczoraj :naughty: gratki wyniku :good:

Szkoda ze pojechaliście taka dziwną drogą powrotną :wallbash:

teraz weź i zrób sensowny opis w pierwszym wątku :naughty:

Opublikowano

mówisz, że idzie gorzej niż akn? ja ostatnio przejechałem się akn'em.. u dołu nic, ale te 1800-2500rpm jest nie złe pierd*lnięcie :evil:

Opublikowano

No mrogal wyszło tak jak mówiłem Ci wczoraj :naughty: gratki wyniku :good:

Szkoda ze pojechaliście taka dziwną drogą powrotną :wallbash:

teraz weź i zrób sensowny opis w pierwszym wątku :naughty:

zrobie jak fqrwejebane pomaluje te flegi bo w tym dziwnym kraju nie da sie nic zaltwic jak bialy czlowiek :wallbash: :wallbash: :wallbash: ;( wtedy zrobie fotoseszyn i aktualke :good:

Opublikowano

wynik całkiem ok, chciałbym taki :naughty:

do toczenia 18" Ci wystarczy, nie marudź

Opublikowano

Pojechałby do innego tunera niuton byłby wyższy ale pewnie mniej płaski :gwizdanie:

Dlatego nie czujesz pierdolnięcia, u mnie też go nie ma :wink4:

Opublikowano

no bidnie jakos ...

przewieziesz mnie jutro ? :jerk:

yyyyyyyyy... no dobra dobrze że mam skóry to łatwo zejdzie :jerk: a to raczej Ty mnie powinieneś oczarować mocą :good:

Opublikowano

yyyyyyyyy... no dobra dobrze że mam skóry to łatwo zejdzie :jerk: a to raczej Ty mnie powinieneś oczarować mocą :good:

ale ty masz malego czarnego szwabskiego hard murzyna ktory ma jebniecie :decayed:

Opublikowano

ale ty masz malego czarnego szwabskiego hard murzyna ktory ma jebniecie :decayed:

teraz poważnie.... zapierd...ala??? jest banan????? ilu juz objechałeś??? :przebiegly:

Opublikowano

teraz poważnie.... zapierd...ala??? jest banan????? ilu juz objechałeś??? :przebiegly:

solar to sie zesral z wrazenia :thumbdown::polew:

i wszystko jasne...

Opublikowano

solar to sie zesral z wrazenia :thumbdown::polew:

i wszystko jasne...

jasne :decayed:

Opublikowano

rogal nie pitol, jak sie lata? niuton cos nie za duzy, ale jest plasko i to wazne, choc mozna bylo moim zdaniem na miasto cos przyjebac koksu w peaku, skoro masz takie sprzeglo mocne, po co te wszystkie akrobacje z radzikiem itd , jak z tym co teraz masz to zwykle sprzeglo z 1z'ta sobie poradzi.

Opublikowano

rogal nie pitol, jak sie lata? niuton cos nie za duzy, ale jest plasko i to wazne, choc mozna bylo moim zdaniem na miasto cos przyjebac koksu w peaku, skoro masz takie sprzeglo mocne, po co te wszystkie akrobacje z radzikiem itd , jak z tym co teraz masz to zwykle sprzeglo z 1z'ta sobie poradzi.

akrobacje z radzikiem takie, ze byl tanszy niz nowa tarcza pod AWX z IC, nie wiem jak sie lata od jutra zaczne latanie dzis walne pifco i w kimono, jutro pare calibr ulecze :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

akrobacje z radzikiem takie, ze byl tanszy niz nowa tarcza pod AWX z IC, nie wiem jak sie lata od jutra zaczne latanie dzis walne pifco i w kimono, jutro pare calibr ulecze :polew: :polew: :polew:

:good: :good:

Opublikowano
jutro pare calibr ulecze

juz nie jeden taki był ze wciagał na drugi dzien BMW i CALIBRY a pozniej wlazł na forum i mówi... sprzegło zajechane :decayed:

Graty wyniku :good: z 322 Nm ciezko AKN objechac... majac 380 nm to uciekałem długosc

Opublikowano

Wujek a opowiedz mi jeszcze jak Cię przywiązali na hamowni? :mysli:

Opublikowano

Wujek a opowiedz mi jeszcze jak Cię przywiązali na hamowni? :mysli:

za zderzak :polew:

zdjcie069.jpg

dscf6586l.jpg[br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 22:08_________________________________________________

jutro pare calibr ulecze

juz nie jeden taki był ze wciagał na drugi dzien BMW i CALIBRY a pozniej wlazł na forum i mówi... sprzegło zajechane :decayed:

Graty wyniku :good: z 322 Nm ciezko AKN objechac... majac 380 nm to uciekałem długosc

sprzeglem to sie zajal Radzikowski

Opublikowano

kawał wała z Ciebie beduinie :thumbdown:

z kumplami nie chciales sie spotkac, jeszcze 40 minut, jeszcze 30 minut spotkanie mam, no jeszcze 20 minut narade mam, a ty wuju dety wykres w paintcie podrabiales w tym czasie :bicz3: :facepalm::buahaha:

:bag: no jak nie chciałem się spotkać :decayed: widzieliśta mój tunel :polew: A to że kierownik wymyślił narady to nie moja wina :decayed: poza tym wstyd mi było wychodzić pod robotą do jakiegoś brzydkiego Audi na kołpakach, które jak wjechało to zadymiło cały plac :polew: :polew: :tongue4:

A kreski które wkleiłem to nie z painta tylko ori wykresik od wujka google z fiatem 126p :naughty: ale serii nie było tylko jakiś 900cc :(:decayed:

Opublikowano

No Marcinie fajny winik :good: tez tak chce :confused4:

W niedzielę przewieziesz :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...