puertoss Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 no bidnie jakos ... a co Ty właściwie chcesz od tych kresek? fajnie i równo... mów jaki masz dokładnie setup, jak na spowiedzi bo w tym gąszczu spamu nic nie mogę wyczytać nie jedzie .... mialo łamac kregoslup a nie lamie oszukali mnie.... chyba kupie AKNa ten to chociaz robi wrazenie na moim ukladzie kostnym nie ma to jak AKN Q black
mrogal Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 no bidnie jakos ... a co Ty właściwie chcesz od tych kresek? fajnie i równo... mów jaki masz dokładnie setup, jak na spowiedzi bo w tym gąszczu spamu nic nie mogę wyczytać nie jedzie .... mialo łamac kregoslup a nie lamie oszukali mnie.... chyba kupie AKNa ten to chociaz robi wrazenie na moim ukladzie kostnym nie ma to jak AKN Q black przewieziesz mnie jutro ?
Kowi87 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 No mrogal wyszło tak jak mówiłem Ci wczoraj gratki wyniku Szkoda ze pojechaliście taka dziwną drogą powrotną teraz weź i zrób sensowny opis w pierwszym wątku
michu93 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 mówisz, że idzie gorzej niż akn? ja ostatnio przejechałem się akn'em.. u dołu nic, ale te 1800-2500rpm jest nie złe pierd*lnięcie
mrogal Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 No mrogal wyszło tak jak mówiłem Ci wczoraj gratki wyniku Szkoda ze pojechaliście taka dziwną drogą powrotną teraz weź i zrób sensowny opis w pierwszym wątku zrobie jak fqrwejebane pomaluje te flegi bo w tym dziwnym kraju nie da sie nic zaltwic jak bialy czlowiek :wallbash: ;( wtedy zrobie fotoseszyn i aktualke
Michał Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 wynik całkiem ok, chciałbym taki do toczenia 18" Ci wystarczy, nie marudź
Armi Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Pojechałby do innego tunera niuton byłby wyższy ale pewnie mniej płaski :gwizdanie: Dlatego nie czujesz pierdolnięcia, u mnie też go nie ma
puertoss Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 no bidnie jakos ... a co Ty właściwie chcesz od tych kresek? fajnie i równo... mów jaki masz dokładnie setup, jak na spowiedzi bo w tym gąszczu spamu nic nie mogę wyczytać nie jedzie .... mialo łamac kregoslup a nie lamie oszukali mnie.... chyba kupie AKNa ten to chociaz robi wrazenie na moim ukladzie kostnym nie ma to jak AKN Q black przewieziesz mnie jutro ? yyyyyyyyy... no dobra dobrze że mam skóry to łatwo zejdzie a to raczej Ty mnie powinieneś oczarować mocą
mrogal Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 yyyyyyyyy... no dobra dobrze że mam skóry to łatwo zejdzie a to raczej Ty mnie powinieneś oczarować mocą ale ty masz malego czarnego szwabskiego hard murzyna ktory ma jebniecie
puertoss Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 yyyyyyyyy... no dobra dobrze że mam skóry to łatwo zejdzie a to raczej Ty mnie powinieneś oczarować mocą ale ty masz malego czarnego szwabskiego hard murzyna ktory ma jebniecie teraz poważnie.... zapierd...ala??? jest banan????? ilu juz objechałeś???
mrogal Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 yyyyyyyyy... no dobra dobrze że mam skóry to łatwo zejdzie a to raczej Ty mnie powinieneś oczarować mocą ale ty masz malego czarnego szwabskiego hard murzyna ktory ma jebniecie teraz poważnie.... zapierd...ala??? jest banan????? ilu juz objechałeś??? solar to sie zesral z wrazenia i wszystko jasne...
puertoss Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 yyyyyyyyy... no dobra dobrze że mam skóry to łatwo zejdzie a to raczej Ty mnie powinieneś oczarować mocą ale ty masz malego czarnego szwabskiego hard murzyna ktory ma jebniecie teraz poważnie.... zapierd...ala??? jest banan????? ilu juz objechałeś??? solar to sie zesral z wrazenia i wszystko jasne... jasne
fusse Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 rogal nie pitol, jak sie lata? niuton cos nie za duzy, ale jest plasko i to wazne, choc mozna bylo moim zdaniem na miasto cos przyjebac koksu w peaku, skoro masz takie sprzeglo mocne, po co te wszystkie akrobacje z radzikiem itd , jak z tym co teraz masz to zwykle sprzeglo z 1z'ta sobie poradzi.
mrogal Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 rogal nie pitol, jak sie lata? niuton cos nie za duzy, ale jest plasko i to wazne, choc mozna bylo moim zdaniem na miasto cos przyjebac koksu w peaku, skoro masz takie sprzeglo mocne, po co te wszystkie akrobacje z radzikiem itd , jak z tym co teraz masz to zwykle sprzeglo z 1z'ta sobie poradzi. akrobacje z radzikiem takie, ze byl tanszy niz nowa tarcza pod AWX z IC, nie wiem jak sie lata od jutra zaczne latanie dzis walne pifco i w kimono, jutro pare calibr ulecze :polew:
puertoss Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 rogal nie pitol, jak sie lata? niuton cos nie za duzy, ale jest plasko i to wazne, choc mozna bylo moim zdaniem na miasto cos przyjebac koksu w peaku, skoro masz takie sprzeglo mocne, po co te wszystkie akrobacje z radzikiem itd , jak z tym co teraz masz to zwykle sprzeglo z 1z'ta sobie poradzi. akrobacje z radzikiem takie, ze byl tanszy niz nowa tarcza pod AWX z IC, nie wiem jak sie lata od jutra zaczne latanie dzis walne pifco i w kimono, jutro pare calibr ulecze :polew: :good:
MAGIC87 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 jutro pare calibr ulecze juz nie jeden taki był ze wciagał na drugi dzien BMW i CALIBRY a pozniej wlazł na forum i mówi... sprzegło zajechane Graty wyniku z 322 Nm ciezko AKN objechac... majac 380 nm to uciekałem długosc
Michał Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Wujek a opowiedz mi jeszcze jak Cię przywiązali na hamowni?
mrogal Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 Wujek a opowiedz mi jeszcze jak Cię przywiązali na hamowni? za zderzak [br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 22:08_________________________________________________ jutro pare calibr ulecze juz nie jeden taki był ze wciagał na drugi dzien BMW i CALIBRY a pozniej wlazł na forum i mówi... sprzegło zajechane Graty wyniku z 322 Nm ciezko AKN objechac... majac 380 nm to uciekałem długosc sprzeglem to sie zajal Radzikowski
rafalekx Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 kawał wała z Ciebie beduinie z kumplami nie chciales sie spotkac, jeszcze 40 minut, jeszcze 30 minut spotkanie mam, no jeszcze 20 minut narade mam, a ty wuju dety wykres w paintcie podrabiales w tym czasie :bicz3: no jak nie chciałem się spotkać widzieliśta mój tunel A to że kierownik wymyślił narady to nie moja wina poza tym wstyd mi było wychodzić pod robotą do jakiegoś brzydkiego Audi na kołpakach, które jak wjechało to zadymiło cały plac :polew: A kreski które wkleiłem to nie z painta tylko ori wykresik od wujka google z fiatem 126p ale serii nie było tylko jakiś 900cc
pastaldo Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 No Marcinie fajny winik tez tak chce W niedzielę przewieziesz
Rekomendowane odpowiedzi