rafalekx Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 W niedzielę przewieziesz bedziem krechy robić chcę zobaczyć jak duża różnica
pastaldo Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 W niedzielę przewieziesz bedziem krechy robić chcę zobaczyć jak duża różnica ja nie kumaty
mrogal Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Opublikowano 30 Marca 2011 W niedzielę przewieziesz bedziem krechy robić chcę zobaczyć jak duża różnica ja nie kumaty no krechy bedziemy wciagac bedzie lepsza jazda na spocie[br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 09:59_________________________________________________ fajne koupaki najlepszy produkt audi
rafalekx Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 ja nie kumaty nie wiesz co to krechy? no krechy bedziemy wciagac bedzie lepsza jazda na spocie no bedziem wciągać krechy i się ganiać po polu
rafalekx Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Po tunelach sioe bedziece ganiac w Lublinie? ni ma
rafalekx Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Na bank sa jakies po niemieckie tunele Gdzies mrogal sie musi ukrywac przed swiatem Ty widział poniemieckie tunele w Lublinie [br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 10:16_________________________________________________ będą sie nabijać z kogo?
pastaldo Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 ze mnie bo nie wiem o co Wam chodzi z tymi krechami. Jak chcecie wciagac to chyba cukier puder
rafalekx Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 ze mnie bo nie wiem o co Wam chodzi z tymi krechami. Jak chcecie wciagac to chyba cukier puder nie nie my będziemy dolotem wciągać co popadnie a nie cukier puder
pastaldo Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 ze mnie bo nie wiem o co Wam chodzi z tymi krechami. Jak chcecie wciagac to chyba cukier puder nie nie my będziemy dolotem wciągać co popadnie a nie cukier puder Tylko co by Ciebie nie wciagnęło jak tam zajrzysz
rafalekx Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Tylko co by Ciebie nie wciagnęło jak tam zajrzysz no może zassać
mrogal Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Opublikowano 30 Marca 2011 szkoda ze w 18" nie robia koupakuf bym na stali cauy rok latau
paput Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 będą sie nabijać :> no nie wiesz co to krecha?
pastaldo Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 będą sie nabijać :> no nie wiesz co to krecha?
paput Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 będą sie nabijać :> no nie wiesz co to krecha? tzn że będą się brać za bary njjjjutonami, inaczej mówiąc Rafalekx chce zobaczyć czy opłaca się ładować kasę w graty czy only program wystarczy mu do wciągnięcia z kreski mrogala myślę że uda mu sie to jak ustawicie go 5 metrów przed linią
rafalekx Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 tzn że będą się brać za bary njjjjutonami, inaczej mówiąc Rafalekx chce zobaczyć czy opłaca się ładować kasę w graty czy only program wystarczy mu do wciągnięcia z kreski mrogala myślę że uda mu sie to jak ustawicie go 5 metrów przed linią no nie do końca bo planujemy stawać równo równiusieńko i nie chodzi o to czy opłaca się ładować kasę tylko czy będzie aż taka ogromna różnica bo ja już kasy nie ładuję papucik też z nami robi krechę?
paput Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 tzn że będą się brać za bary njjjjutonami, inaczej mówiąc Rafalekx chce zobaczyć czy opłaca się ładować kasę w graty czy only program wystarczy mu do wciągnięcia z kreski mrogala myślę że uda mu sie to jak ustawicie go 5 metrów przed linią no nie do końca bo planujemy stawać równo równiusieńko i nie chodzi o to czy opłaca się ładować kasę tylko czy będzie aż taka ogromna różnica bo ja już kasy nie ładuję papucik też z nami robi krechę? a co masz? jak amfę to
mrogal Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Opublikowano 30 Marca 2011 tzn że będą się brać za bary njjjjutonami, inaczej mówiąc Rafalekx chce zobaczyć czy opłaca się ładować kasę w graty czy only program wystarczy mu do wciągnięcia z kreski mrogala myślę że uda mu sie to jak ustawicie go 5 metrów przed linią no nie do końca bo planujemy stawać równo równiusieńko i nie chodzi o to czy opłaca się ładować kasę tylko czy będzie aż taka ogromna różnica bo ja już kasy nie ładuję papucik też z nami robi krechę? a co masz? jak amfę to sproszkowane tic tac'i
Rekomendowane odpowiedzi