Dev Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ori klocek do S4 i FDSP to ta sama mieszanka z tym ze FDSP kosztuje 500zł a ori klocek 750zł zdarza sie że FDSP piszczą, to niezaprzeczalny fakt ale 100 razy rekompensuja tę niedogodnosc podczas hamowania
siemian Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2011 to czy pyla to mam akurat w d*pie. Maja hamowac
mgtan Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 mystic.pl a tobie piszczą non stop czy czasem? jak np. jest gorąco a Ty dylujesz...?
Dev Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 DSy piszczą i pylą dużo bardziej niż ATE. Chyba Flyer może potwierdzić bo z tego co pamiętam też kiedyś o tym pisał. Devastation polecał Bosch/Pagid i następnym razem takich spróbuję FDSP pyli tak samo jak zwykłe Ferodo Premier Bosch/Pagid jest bardzo dobry ale ustepują skutecznoscią DS-om
Flyer Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Devastation polecał Bosch/Pagid i następnym razem takich spróbuję U mnie PAGID tak piszczy, ze potrafi radio zagluszyc...
Dev Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 :mysli: nigdy nie trafil mi sie problem z Pagidem...
mystic.pl Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 mystic.pl a tobie piszczą non stop czy czasem? jak np. jest gorąco a Ty dylujesz...? Praktycznie non stop, z tym że wystarczy puścić pedał i po ponownym nacisnieciu juz nie piszczy. Tylko nie zawsze jest czas na takie manewry.
Rosemeyer Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 ladne Ci wyszlo to auto Z zewnatrz zmienilbym tylko na Twoim miejscu jeszcze wydech na S4 no i dodal czujniki w ramce tablicy rejestracyjnej, bo troche lipa jest obecnie Poza tym wyglada super. Pewnie powoli pomysly Ci sie koncza, co?
siemian Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2011 a dzięki dzięki. No ostatnimi czasy nie ma zbyt wielu pomysłów. Wydechu od eSy nie chce bo jest za agresywny jak do klekota 2.0 tdi, aczkolwiek coraz częsciej chodzi mi po głowie wyprostowanie końcówek...
Rosemeyer Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Wydechu od eSy nie chce bo jest za agresywny jak do klekota 2.0 tdi, aczkolwiek coraz częsciej chodzi mi po głowie wyprostowanie końcówek... no prosze Cie... tnij i spawaj i nawet sie nie zastanawiaj
mgtan Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 ładniejsza jest końcówka z RS4... jakoś 4 rurki to dla mnie średnio
Rosemeyer Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ładniejsza jest końcówka z RS4... jakoś 4 rurki to dla mnie średnio kazdy ma swoj gust.... wg mnie rs4 to juz za duzy komin, zwlaszcza do zderzaka nie rs'owego. te sa w delikatne i maja "charakter". poza tym maja jeden niepodwazalny atut (jak dla mnie) - oryginalna optyke zgodna z fabryka.
wrclaguna Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Wydechu od eSy nie chce bo jest za agresywny jak do klekota 2.0 tdi, aczkolwiek coraz częsciej chodzi mi po głowie wyprostowanie końcówek... no prosze Cie... tnij i spawaj i nawet sie nie zastanawiaj a czyja to fajna furka
ArkadiuS Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Marek wstrzymaj się trochę z kupnem ATE. Założę wkrótce Textara to podzielę się obserwacjami
RS Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Siemian- wyrezaj sobie jakas naklejke ...a tak na serio- to moze wycieraczka tylnia z Q5? Albo aluminiowe-kapy lusterek z S4?
siemian Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ...a tak na serio- to moze wycieraczka tylnia z Q5? o tym myślałem Albo aluminiowe-kapy lusterek z S4? Przecież są od ponad pół roku... :evil: Zaraz po powrocie z letniego założyłem
boseron Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 to załóz sobie takie halogeny okrągłe od malucha na przedni zderzak, bedzie kozacko wyglądało
augustA4 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 kolejny mod to prostowanie tablicy rejestracyjnej :polew:
siemian Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2011 dokładnie, ale jak narazie to musi zaczekać bo nie mam czasu :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi