mgtan Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 przewody mam ori ...jeszcze czyli zmieniasz, jestem ciekaw czy poczujesz jakąś różnice ;-) Tomek móił kiedyś mi że polskie przewody HEL są dobre... cena około 400 PLN za kpl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryzjerek Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Siemian właśnie napotkałem kiere do twojego b7 może zmienisz ? Która to już by była 9-ta?? Tym razem milusia w dotyku hehehe http://saab92x.com/viewtopic.php?id=24433 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 zaciski pomalowane we wtorek wysylka ufffff, strasznie sie czuje, ponad 2 tygodnie psu w du...pe HEL nie jest polska firma tylko angielska gosc na allegro handluje takimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 wczoraj się muiałem troche pośpieszyć i mimo że Yellow Stuffy nie są jeszcze do końca dotarte to już czuć hamowanko... :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Siemian właśnie napotkałem kiere do twojego b7 może zmienisz ? Która to już by była 9-ta?? Tym razem milusia w dotyku hehehe http://saab92x.com/viewtopic.php?id=24433 fajna tylko dywany troche udópione ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 pare nowych świeżych fotek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 fajna bryka :good: :good: Siemian nie pora na 3.0tdi ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 fajna bryka :good: :good: Siemian nie pora na 3.0tdi ????? no właśnie nie pora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 W tym aucie dobrze sie pali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 :polew: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Marek fajny składak a tak na poważnie furka nie do poznania, ładnie na avusach wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Bardzo ladne to Audi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Fajne fotki zrobione fura wypicowana :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 hmmm po ostatnim testowaniu hamulców i dzisiejszej wizji lokalnej tarcz doszedłem do wniosku że chyba klocek się jeszcze do końca nie ułożył... :decayed: Tym bardziej jestem pełen podziwu dla tych klocków bo już hamują dużo dużo mocniej niż zwykłe Ate czy TRW a co więcej przy każdym hamowaniu ze 180 do 0 łapią coraz lepiej :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 za duzy jest rant na dole i dlatego tak długo sie ukłądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Nie ma łatwo z tobą to auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 i tak jest zabebiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 w końcu umyłes auto , toż to srebrny jest a nie szary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 my w ogole siemian kiedys na spocie sie osobiście poznalismy:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 hmmm... w jakim mieście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi