Arturoo Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Po jakim gnoju ty tam jezdziles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiomaniak Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 nowe tarcze, klocuszki i przewody hamulcowe w stalowym oplocie Jak narazie przejechałem z 10km ale zauważyłem że hamulec zrobił się strasznie czuły... przy pierwszym hamowaniu dobrze że miałem pasy zapięte. Auto dużo mocniej hamuje przy lekkim naciśnięciu hamulca :kox: Jakie tarcze wrzuciłeś tym razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 ori i do tego żółte klocki EBC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Siemian szalejesz jak zwykle ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 nowe tarcze, klocuszki i przewody hamulcowe w stalowym oplocie no i co z tego jak felga c.h.u.j.o.w.a dawaj tego AVUSa spowrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 nowe tarcze, klocuszki i przewody hamulcowe w stalowym oplocie no i co z tego jak felga c.h.u.j.o.w.a dawaj tego AVUSa spowrotem dokładnie ROSE.... mega bryndza...dawaj AVUS'a RS6 I albo jakiegos BBS'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 felga felgą, ch.. to jest niestety baza do tych hamulców, na która Siemian założył te spowalniacze czyli A4.. hamulce zostaną, a auto sie rozleci bo sie nie nadaje do takiego stylu jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 no tak KmK, ale co On ma kupic?? Do swojego stylu jazdy?? No co??? chyba CZOŁG...[br]Dopisany: 29 Lipiec 2011, 12:16_________________________________________________ PRZEMYSLALEM TO....chu* z tym, czołg tez rozwali.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 E9 jest naprawde pancerne, daje frajde z jazdy, ale dla większości forumowiczów audi.. nie prezentuje się dobra już kończe z OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 http://allegro.pl/audi-rs-4-i1742369887.html rezaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 http://allegro.pl/audi-rs-4-i1742369887.html rezaj Zakończona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 ciekawe kto kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 a warto było?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 ciekawe kto kupił Oż Ty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 ja nie kupiłem...bo juz mam..wyszukałem tylko w dobrej cenie więc Wam wysłałem linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 ja nie kupiłem...bo juz mam..wyszukałem tylko w dobrej cenie więc Wam wysłałem linka miałem Wam go podkupić tak just for fun, ale ostatecznie stwierdziłem, że nie będę taką świnią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 no i po co mi taki przycisk? Czułbym się jak w starym Sprintrerze, bo tam w co drugim padała stacyjka i się robiło odpalanie na przycisk :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZuKeRs Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Jeśli dobrze widze to ten przycisk był od A6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Jeśli dobrze widze to ten przycisk był od A6 to zle widzisz Był od RS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi