Rosemeyer Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 no i po co mi taki przycisk? Czułbym się jak w starym Sprintrerze, bo tam w co drugim padała stacyjka i się robiło odpalanie na przycisk :polew: :polew: jasne.... przycisk to lipa - nie ma jak korba. przynajmniej mozna se w czolo przypierd.... z rana na przebudzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 marku pamiętaj o moim pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salata Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 widzialem dzis pod sfera twoje audi, oklejona fajnie ale felgi mi sie nie widza, avusy wg mnie lepsze, ale to tylko moja ocena no i stoi troche jak koza:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 czemu jak koza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salata Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 no ja bym go troszke obnizyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 e tam koza, dobrze jest, auto robi wrażenie w macie, koło na żywo całkiem ok, wiem bo widziałem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 no ja bym go troszke obnizyl dość dużo i specyficznie jezdze więc -20mm jak dla mnie jest optymalne... p.s. może jeszcze mam sobie w VT fegli dodać w Avatarze jak Ty :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Marek, poradziłes sobie z przednimi tarczami ? co bylo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 przyzwyczaiłem się i ciesze się z darmowego masażu przy hamowaniu... :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Drazki kierownicze w maglu ok ? Mi tak bilo nie wiedzialem czemu Czasami wogole czasami bardzo Drazek mialem wywalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 tarcze sie poprostu pokrzywiły. widać nawet na nich jak nierówno klocek łapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 no jak Ty pojechales do goscia i powiedziales ze chce tarcze z blachy falowanej zamiast nacinane to co sie dziwisz ze Ci nie rowno lapie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 no jak Ty pojechales do goscia i powiedziales ze chce tarcze z blachy falowanej zamiast nacinane to co sie dziwisz ze Ci nie rowno lapie? co wiecej - zrobil im chlodzenie woda po rozgrzaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Siemian myślałem że cię dziś widziałem w Wiedniu, mijałem identyczne auto jak twoje: B7, avant, czarny mat, felgi Avus III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 hmmm... w wiedniu nie byłem Ktoś się podemnie podszywa :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Albo nie pilnowales auta i Ci kobieta wzieła na zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 siemian -- daj tarcze na wyzazanie piecowe potem je splanuj zeby byly rowne i daj na stazenie i nigdy sie nie odformuja nawet jak na czerowno je przypalisz i polejesz woda ) kolega w a8 mial taki problem kupil nowe ori tarcze i po paru dniach sie pogiely reklamowal i ponoc z jego winy wiec nie uznali i w raciborzu mu to ktos zrobil ten myk z tarczami od tamtego czasu amen spokoj problem w tych tarzczach jest ze one sa odlewane toczone i szlifowane nikt sie nie bawi w "odprezanie" materialu tak jak to byc powinno dlatego przy paru ostrych hamowaniach sie deformuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 W Raciborzu powiadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi