Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

siemian

Rekomendowane odpowiedzi

no i po co mi taki przycisk? Czułbym się jak w starym Sprintrerze, bo tam w co drugim padała stacyjka i się robiło odpalanie na przycisk :decayed::naughty::polew: :polew: :polew: :polew:

jasne.... przycisk to lipa - nie ma jak korba.

przynajmniej mozna se w czolo przypierd.... z rana na przebudzenie :)

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

widzialem dzis pod sfera twoje audi, oklejona fajnie ale felgi mi sie nie widza, avusy wg mnie lepsze, ale to tylko moja ocena

no i stoi troche jak koza:P

no ja bym go troszke obnizyl :wink4:

dość dużo i specyficznie jezdze więc -20mm jak dla mnie jest optymalne...

p.s.

może jeszcze mam sobie w VT fegli dodać w Avatarze jak Ty :decayed: :decayed: :decayed:

Drazki kierownicze w maglu ok ? Mi tak bilo nie wiedzialem czemu :) Czasami wogole czasami bardzo :) Drazek mialem wywalony :good:

no jak Ty pojechales do goscia i powiedziales ze chce tarcze z blachy falowanej zamiast nacinane to co sie dziwisz ze Ci nie rowno lapie?

no jak Ty pojechales do goscia i powiedziales ze chce tarcze z blachy falowanej zamiast nacinane to co sie dziwisz ze Ci nie rowno lapie?

co wiecej - zrobil im chlodzenie woda po rozgrzaniu :naughty:

Siemian myślałem że cię dziś widziałem w Wiedniu, mijałem identyczne auto jak twoje: B7, avant, czarny mat, felgi Avus III :decayed:

siemian -- daj tarcze na wyzazanie piecowe potem je splanuj zeby byly rowne i daj na stazenie i nigdy sie nie odformuja nawet jak na czerowno je przypalisz i polejesz woda :))

kolega w a8 mial taki problem kupil nowe ori tarcze i po paru dniach sie pogiely reklamowal i ponoc z jego winy wiec nie uznali i w raciborzu mu to ktos zrobil ten myk z tarczami od tamtego czasu amen spokoj

problem w tych tarzczach jest ze one sa odlewane toczone i szlifowane nikt sie nie bawi w "odprezanie" materialu tak jak to byc powinno dlatego przy paru ostrych hamowaniach sie deformuja