MARCIN607 Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 widziałem, ale od razu widać że to napewno jakiś cwaniaczek sprzedaje :polew: ale kojarze goscia, jak chcesz to pogadam z nim, moze odda Ci za darmo albo symboliczna 100 KERCZI na tej aukcji te felgi są na Twoim aucie,jedyne w KR?Jak to ktoś sprzedaje Twoje fele? :polew:
siemian Opublikowano 4 Października 2011 Autor Opublikowano 4 Października 2011 łooo kur..... wojtuś zapowiada się dużo roboty w najbliższym czasie. Czy przyjmujecie zapłate w takiej formie? http://www.sadistic.pl/share/bog-zaplac-vt89411.htm :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 siemian trzeba było tego linka wczoraj mi podrzucić zanim autko od Wojtka odbierałem
KERCZI Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 widziałem, ale od razu widać że to napewno jakiś cwaniaczek sprzedaje :polew: ale kojarze goscia, jak chcesz to pogadam z nim, moze odda Ci za darmo albo symboliczna 100 KERCZI na tej aukcji te felgi są na Twoim aucie,jedyne w KR?Jak to ktoś sprzedaje Twoje fele? Ty faktycznie!! Dopiero teraz zauwazylem ze to podobne albo nawet takie same felgi...dzwonie do typa bo sie wkur**lem...
Brysio Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 widziałem, ale od razu widać że to napewno jakiś cwaniaczek sprzedaje :polew: ale kojarze goscia, jak chcesz to pogadam z nim, moze odda Ci za darmo albo symboliczna 100 KERCZI na tej aukcji te felgi są na Twoim aucie,jedyne w KR?Jak to ktoś sprzedaje Twoje fele? Ty faktycznie!! Dopiero teraz zauwazylem ze to podobne albo nawet takie same felgi...dzwonie do typa bo sie wkur**lem... widac ze niektorzy niedzielni jeszcze )))) dobre dobre
Arturoo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 widziałem, ale od razu widać że to napewno jakiś cwaniaczek sprzedaje :polew: ale kojarze goscia, jak chcesz to pogadam z nim, moze odda Ci za darmo albo symboliczna 100 KERCZI na tej aukcji te felgi są na Twoim aucie,jedyne w KR?Jak to ktoś sprzedaje Twoje fele? Ty faktycznie!! Dopiero teraz zauwazylem ze to podobne albo nawet takie same felgi...dzwonie do typa bo sie wkur**lem... :polew: co za ludzie wzór felgi zgapić :decayed:
H4mm3R Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Siemian ja bym wudział u Ciebie taki felunek :gwizdanie:
Brysio Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 to trzecie zdjecie to jakies ruskie gwiazdy wschodu chyba ??? moim zdaniem kompletnie nie pasuja do tego auta
Młody Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 to trzecie koło miażdży Suty dokładnie jest za***iste
siemian Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 okropne jest....[br]Dopisany: 05 Październik 2011, 14:23_________________________________________________dzisiaj przyszły buciki na zime
mgtan Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 3 jakoś mi nie pasi do Audi... pierwsze dwa spoko... ale co do samych felg to klasyka kuta.
Flyer Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 siemian, czyzby pirelli p zero? mam takie, glosne na sniegu w miare daja rade, ale szalu nie ma. wspolczuje Ci w osce takich kapci na zime
KERCZI Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 siemian, czyzby pirelli p zero? mam takie, glosne na sniegu w miare daja rade, ale szalu nie ma. wspolczuje Ci w osce takich kapci na zime i kazda z innej parafii, ale w sumie pasuje do reszty auta
siemian Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 siemian, czyzby pirelli p zero? mam takie, glosne na sniegu w miare daja rade, ale szalu nie ma. wspolczuje Ci w osce takich kapci na zime i kazda z innej parafii, ale w sumie pasuje do reszty auta czemu niby każda z innej parafii? siemian, czyzby pirelli p zero? mam takie, glosne na sniegu w miare daja rade, ale szalu nie ma. wspolczuje Ci w osce takich kapci na zime Pirelli SottoZero. Kumpel takie ma w BMW i fajnie mu sie na takich jezdzi
Rdzewek_RdK Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Pirelli SottoZero. Kumpel takie ma w BMW i fajnie mu sie na takich jezdzi Mi też śmiga się naprawdę dobrze, fakt że powyżej 100km/h są głośne, ale za to w zaśnieżonych zakrętach sprawują się na prawdę dobrze
mystic.pl Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Jeszcze nigdy nie uświadczylem cichych zimówek, ale na alpinach mi się jednak najlepiej jeździ. W ośce tez miałem większości alpiny i były najcichsze, no i tylko na nich udaje mi się prześmigac dwa pełne sezony przy sporych przebiegach.
siemian Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 a to ja z alpinami mam inne doświadczenia, Miałem. Koło super ale bardzo szybko się zuzywały... teraz polowałem na miśki albo pirelki. Trafiły sie pirelki to je wzialem
Rekomendowane odpowiedzi