Staszek20VT Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Marek, ja też tego używam do skór - świetny środek A powiedz mi jeszcze, jak tam się oklejenie spisuje? Się zastanawiam nad oklejeniem swojej A5
shakal Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 No nie powiem, ładnie poradził sobie ten środek z fotelami, chyba sobie też takie coś zamówię Teraz Marku już nie będzie jedzenia z McDrive, trzeba będzie się ruszyć do środka i stać w kolejkach
siemian Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Opublikowano 25 Lutego 2013 przednie fotele wymienione. Tył narazie jeszcze nie ruszony (ani fotele ani tapicerki) ale powolutku powolutku, bo ostatnio czasu brakuje... Tutaj porównanie jeden fotelik RSowy i jeden zwykły :decayed: czarna lamóweczka robi robote
H4mm3R Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Siemian wiem gdzie jest wydech z RSa, idealnie by teraz pasował do hebli, recaro i kierownicy
siemian Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 jeden zwykły hmmmm... myslałem że to są te słynne golasy- naleśniki. :decayed: ---------- Post dopisany at 10:22 ---------- Poprzedni post napisany at 10:21 ---------- Siemian wiem gdzie jest wydech z RSa, idealnie by teraz pasował do hebli, recaro i kierownicy nie nie wydechu nie zmieniam ---------- Post dopisany at 10:24 ---------- Poprzedni post napisany at 10:22 ---------- i focie dwoma fotelikami
Mitshi Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 A mówiłeś, że już nie rezasz. Ale krzeseł pogratulować
siemian Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 no bo nie rezam... phi fotele zmieniłem z nudów...
Mitshi Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 A stare zostawiasz, czy chcesz je pogonić?
siemian Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 hehe jakoś dużo osób zadaje ostatnio to pytanie :decayed: pewnie będe je gonił bo po co mi dwa komplety... chyba że wyrezam sobie autobus z audi :decayed: ale jak narazie nic konkretnego. jak bede mial juz wszystko wymienione to wtedy będe myślał
Mitshi Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Przy tej ilości kanap i krzeseł co przeszły przez to auto, to pół autobusu byś złożył Kanapa z RS kiedy wpada?
siemian Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 musze grzanie przełożyć z tych co mam teraz
Kuna Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 musze grzanie przełożyć z tych co mam teraz Słyszałem że chcesz mi oddać fotele za flaszkę - coś tak Artur wspominał Zacne, chociaż i tak się zastanawiam po co zmieniłeś, jak dla mnie one są takie same
siemian Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 wiesz jeśli artur tak powiedział to znaczy że Ty dajesz flaszke a on wyrównuje reszte... mnie pasuje
Arturoo Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Chyba ,że butelczyna będzie miała z 60 litrów
siemian Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 musze grzanie przełożyć z tych co mam teraz Zacne, chociaż i tak się zastanawiam po co zmieniłeś, jak dla mnie one są takie same młody jesteś to Ci wybacze tą zniewage :polew: one są PRAWIE takie same... a jak już się dowiedzielimy PRAWIE może oznaczać bardzo dużo... ...w końcu nowy wydech Hammera brzmi PRAWIE jak V8 :polew::polew:
Kuna Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 wiesz jeśli artur tak powiedział to znaczy że Ty dajesz flaszke a on wyrównuje reszte... mnie pasuje no to deal ?
Rekomendowane odpowiedzi