siemian Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 chociaż coś w tym jest... bo odkąd założyłem sobie dekory z napisem quattro to zacząłem słyszeć wał napędowy :polew:
Kuna Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 siemian wyczułeś ten ukryty przekaz widzę
siemian Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 wiesz jeśli artur tak powiedział to znaczy że Ty dajesz flaszke a on wyrównuje reszte... mnie pasuje no to deal ? pewnie. Wpadaj do mnie jutro. Co do flaszki to poprosze taką: Najdroższa wódka świata cena :decayed:
Arturoo Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 wiesz jeśli artur tak powiedział to znaczy że Ty dajesz flaszke a on wyrównuje reszte... mnie pasuje no to deal ? Ty się syneczku Boga nie boisz ,czy jak ?
siemian Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 spoko Artur jeszcze zarobimy na tej flaszce :decayed: ...ucze się od najlepszych
Kuna Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 wiesz jeśli artur tak powiedział to znaczy że Ty dajesz flaszke a on wyrównuje reszte... mnie pasuje no to deal ? pewnie. Wpadaj do mnie jutro. Co do flaszki to poprosze taką: Najdroższa wódka świata cena :decayed: Siemian ty się nawalisz i gorzką żołądkową więc po co przepłacać
Mitshi Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 wiesz jeśli artur tak powiedział to znaczy że Ty dajesz flaszke a on wyrównuje reszte... mnie pasuje no to deal ? pewnie. Wpadaj do mnie jutro. Co do flaszki to poprosze taką: Najdroższa wódka świata cena :decayed: Siemian ty się nawalisz i gorzką żołądkową więc po co przepłacać
danielo Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 chociaż coś w tym jest... bo odkąd założyłem sobie dekory z napisem quattro to zacząłem słyszeć wał napędowy :polew: A co z łopatkami przy kierownicy :eusathink:też działają
KERCZI Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Pewnie, teraz Siemian zmienia biegi bez sprzęgła
siemian Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 :decayed: nie nie ale boczki tak :decayed: a łopatek już niebawem nie będzie bo kierka idzie do łobszycia... heeej :decayed: ---------- Post dopisany at 00:29 ---------- Poprzedni post napisany at 00:29 ---------- znaczek rs5 też z niej zniknie
P-U-M-A Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Marek jak by co mam znaczek S-line do kiery jak jesteś zainteresowany to dzwonń
Arturoo Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 chociaż coś w tym jest... bo odkąd założyłem sobie dekory z napisem quattro to zacząłem słyszeć wał napędowy :polew: Taraz to znalazlem .....duze luzy musial miec skoro byl tak glosny
Młody Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 :decayed: nie nie ale boczki tak :decayed:a łopatek już niebawem nie będzie bo kierka idzie do łobszycia... heeej :decayed: ---------- Post dopisany at 00:29 ---------- Poprzedni post napisany at 00:29 ---------- znaczek rs5 też z niej zniknie A co z nimi zrobisz ?
H4mm3R Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 siemian felg nie zmieniasz? Bo ostatnio słyszałem i widziałem że takie seryjnie do cors'y wkładają
siemian Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Opublikowano 28 Lutego 2013 nie ale słyszałem że Ty sobie kupiłeś pokrowce w stylu dekorów:
Arturoo Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 10:32 ---------- Poprzedni post napisany at 10:28 ---------- Wyście są dupni
Rekomendowane odpowiedzi