chopin Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 w tym roku to już chyba na letnim setupie można będzie wjechać czy ma ktoś jakieś info że ma być inaczej ? Wjechać może i wjedziesz, ale czy wyjedziesz Pamiętam jak chyba 3 lata temu było sobotę słonko i sucho, a w niedzielę odkopywałem przez godzinę samochód no to zostają stalówki z kołpakami :[
Dev Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 to moskal ma +17 Yyyy??? Przecież Moskal ma wieczne 16:piroman: Tez odnioslem takie wrazenie jak ostatnio do mnie dzwonil....
MarianekZg Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 w tym roku to już chyba na letnim setupie można będzie wjechać czy ma ktoś jakieś info że ma być inaczej ? Wjechać może i wjedziesz, ale czy wyjedziesz Pamiętam jak chyba 3 lata temu było sobotę słonko i sucho, a w niedzielę odkopywałem przez godzinę samochód Pamiętam , w piątek grzalismy wode ze ślązakami na boisku do kosza a w sobote rano pol metra sniegu :kox: Żeby nie było, że jesteście gołosłowni fotki z mojego pokoju
bongod Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Hehe dobre znajdz różnice na obrazkach
bongod Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Hahaha kichnol i zlecialo z parapetu hahaha
moskal Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 na 1 zdjeciu widać po prawej impre "przedzlotową"
chopin Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 czyli bezpieczniej zimowki. cholera trzeba dorezac to Quattro
bongod Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Rezaj rezaj jak się nauczysz to mi wyrezasz
chopin Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Rezaj rezaj jak się nauczysz to mi wyrezasz oki doki
moskal Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Rezaj rezaj jak się nauczysz to mi wyrezasz a ile to roboty ?
bongod Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Niewiem pewnie dużo i pewnie drogo ---------- Post dopisany at 15:12 ---------- Poprzedni post napisany at 15:11 ---------- Wiem ze jakbym miał quatro to pewnie juz bym go nie sprzedał
chopin Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Niewiem pewnie dużo i pewnie drogo ---------- Post dopisany at 15:12 ---------- Poprzedni post napisany at 15:11 ---------- Wiem ze jakbym miał quatro to pewnie juz bym go nie sprzedał cena wszystkich gratów Q to jakies 3tys zł + robota
bongod Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Heh czyli mam już marzenie a ktoś to robi w mojej okolicy?? Nie chodzi mi o mechanika ktory potrafilby to zrobic tylko kogoś kto to juz robił
jedrekx Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Nosb.. ale to nie Twoja okolica no i domin79 chyba będzie dokładał (albo mi się popieprzyło)
chopin Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Heh czyli mam już marzenie a ktoś to robi w mojej okolicy?? Nie chodzi mi o mechanika ktory potrafilby to zrobic tylko kogoś kto to juz robił dołożył napewno Spetsnaz z Wawy. I widziałem na żywo autko na spotach warszawskich. Takze w b6 jest już wszystko przyszykowane do wlozenia P&P . Ja sie szykuje na dokładkę razem z Cwiara ale to juz Wrocław city
bongod Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Noto czekam az ziomek angola jakiegoś w Q bedzie rozbieral
jarko Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 w tym roku to już chyba na letnim setupie można będzie wjechać czy ma ktoś jakieś info że ma być inaczej ? Wjechać może i wjedziesz, ale czy wyjedziesz Pamiętam jak chyba 3 lata temu było sobotę słonko i sucho, a w niedzielę odkopywałem przez godzinę samochód Pamiętam , w piątek grzalismy wode ze ślązakami na boisku do kosza a w sobote rano pol metra sniegu :kox: Wode hehe, na bogato. Pewnie źródlaną
moskal Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 w tym roku to już chyba na letnim setupie można będzie wjechać czy ma ktoś jakieś info że ma być inaczej ? Wjechać może i wjedziesz, ale czy wyjedziesz Pamiętam jak chyba 3 lata temu było sobotę słonko i sucho, a w niedzielę odkopywałem przez godzinę samochód Pamiętam , w piątek grzalismy wode ze ślązakami na boisku do kosza a w sobote rano pol metra sniegu :kox: Wode hehe, na bogato. Pewnie źródlaną oligoceńską
KrzysiekA4 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Dzięki jarko za odświeżenie listy i do zobaczyska:naughty:może coś z NL ??
Rekomendowane odpowiedzi