Arkadiush Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 jarko nie rób jaj tylko podrzucaj tą listę przydziałów Co się tak stresujesz Dałem do Was Poźka jak prosiłeś Napisałeś mu jaki durex play ma mieć ze sobą ? Wezmę Soczystą Wiśnię http://i.imgur.com/GX4kVPn.jpg zastanawiam się teraz czy jechać z Tobą na buko czy gdzieś mnie nie dopadniesz z soczystą wisienką :polew:
Arturoo Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 jarko nie rób jaj tylko podrzucaj tą listę przydziałów Co się tak stresujesz Dałem do Was Poźka jak prosiłeś Napisałeś mu jaki durex play ma mieć ze sobą ? taki jak zawsze truskawkowy Zaskakująco dobrze by nie powiedzieć wyśmienicie ...znasz jego upodobania
trepek Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Jak Magic87 nie ma innych planów to mogę być z nim w pokoju :-) Jak rok temu. A4-TOMEK - spokojnie, coś obalimy
fantowski Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 nie zrobiłem całej wpłaty ponieważ szykuje mi się chyba inny wyjazd więc gdyby tak się stało to jeśli ktoś chętny to odsprzedam miejsce
Arturoo Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Jest jeden gościu od nas....który do końca też nie ma ostatecznej informacji z pracy
Majkel Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Jest jeden gościu od nas....który do końca też nie ma ostatecznej informacji z pracy w tym tygodniu jeszcze chyba jade do DE i tam będe czekał na telefon i zielone światło z nowej pracy, więc w dalszym ciągu nic nie wiem... Ale miło Artur, że pamiętasz
Arturoo Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Dam mu do Ciebie fona ...ale tak jak pisałem ....on też jeszcze wisi w próżni
KrzysiekA4 Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Dobra, bo już nawet dzwonił do mnie Prezes z wielką awanturą że jak On i jego Pani osobnego pokoju z widokiem na Tatry nie dostaną to na zlot nie jedzie i jeszcze mi bana na forum da.... Z tymi pokojami to był żart, głupi żart... Przepraszam W związku z powyższym bardzo proszę o przesyłanie mi propozycji kto chce z kim na zlocie mieszkać (nie dotyczy Ślązaków i dwójek). Jarko jak dla mnie 2 ja i moja połowica w pokoju(jeśli dopłata wchodzi w rachube jestem za:grin:),jeśli nie da rady to spokojny pokój bo zobaczycie jak forumowiczowi skalp zdejmują na żywca:facepalm:moja wróg alko(przynajmniej żeby mogła w międzyczasie nawiązać z kimś kontakt)nie lubi mnie holować:polew:a tu widać że od czwartku już się będzie działo:kox:
bongod Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Widzisz Krzysiek moja połowica lubi chlapnąć ale znowu nie znosi palenia pod każdą postacią. I weź im tu dogodź hehehehe.
MAGIC87 Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Jak Magic87 nie ma innych planów to mogę być z nim w pokoju :-) Jak rok temu.A4-TOMEK - spokojnie, coś obalimy ale to bedziem sie zmieniac? bo ja jade z kumpela:naughty: klepiesz po plechach jak w Wrestling i zmiana? ( wchodzi drugi)
trepek Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Jak Magic87 nie ma innych planów to mogę być z nim w pokoju :-) Jak rok temu.A4-TOMEK - spokojnie, coś obalimy ale to bedziem sie zmieniac? bo ja jade z kumpela:naughty: klepiesz po plechach jak w Wrestling i zmiana? ( wchodzi drugi) Sebastian, ciii... jade z dziewczyna a ona jest na tym forum Chcesz by na dzien dobry scianke dzialowa postawila w pokoju miedzy Nami?
MAGIC87 Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Jak Magic87 nie ma innych planów to mogę być z nim w pokoju :-) Jak rok temu.A4-TOMEK - spokojnie, coś obalimy ale to bedziem sie zmieniac? bo ja jade z kumpela:naughty: klepiesz po plechach jak w Wrestling i zmiana? ( wchodzi drugi) Sebastian, ciii... jade z dziewczyna a ona jest na tym forum Chcesz by na dzien dobry scianke dzialowa postawila w pokoju miedzy Nami? Spoko. jeszcze 2 posty i Ci pomoge:decayed: ze scianka czy bez i tak wyjdzie na to samo:decayed:
moskal Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 pantoflarze j**ane Żółtodzioby. pierwsza zasada zlotowca : "na zlot nie bierze sie swojej dziewczyny/żony/konkubiny/narzeczonej" (nie mylic z osoba towarzyszącą bo to 2 rozne sprawy). Ja z własnego doswiadczenia powiem tyle , ze raz rowniez popełniłem ten błąd i wziałem kobiete na zlot, i o ile moja raczej na wszystko mi pozwala to i tak mi w sumie przeszkadzała
ykk Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 pantoflarze j**ane Żółtodzioby. Wy i tak macie jedna
poziek Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 pantoflarze j**ane Żółtodzioby. pierwsza zasada zlotowca : "na zlot nie bierze sie swojej dziewczyny/żony/konkubiny/narzeczonej" (nie mylic z osoba towarzyszącą bo to 2 rozne sprawy). Ja z własnego doswiadczenia powiem tyle , ze raz rowniez popełniłem ten błąd i wziałem kobiete na zlot, i o ile moja raczej na wszystko mi pozwala to i tak mi w sumie przeszkadzała Zapisać te słowa w kajecik i wbić do głowy !!! ---------- Post dopisany at 11:23 ---------- Poprzedni post napisany at 11:22 ---------- pantoflarze j**ane Żółtodzioby. Wy i tak macie jedna Jako osobę towarzyszącą
Rekomendowane odpowiedzi