szymeniu Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zdrowe. Chyba. Z 0-100 z 5,3s wskoczyło na 4.6 Sent from out of space No to git, ile masz v-maxa u siebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Super dokładnym jest wg mnie RL. Dlatego uważam że troszkę to chybione by konfrontować wyniki z filmu i z RL. Wiadomo że na czas auta wpływają różne warunki. Dlatego nikt nie chwali się czasami zrobionymi pod górkę w śniegu ---------- Post dopisany 21-12-2013 at 18:38 ---------- Poprzedni post napisany 18-12-2013 at 19:00 ---------- Takie tam... Dla potomnych. Tarczę tylne od RS5 nie pasują. Trzeba o 3 mm z frezować jarzmo. http://img4.imageshack.us/img4/1590/qka7.jpg Kolejna ciekawostka o której nie wiedziałem Zacisk od S4/S5 ma jeden tłoczek, a RSowy osiem ---------- Post dopisany at 18:41 ---------- Poprzedni post napisany at 18:38 ---------- A to już wpadnie, ale po świętach. Nie chciałem paczki narażać na szwank w szale pocztowo/kurierskim. Audi S5 / A5 | HidRetrofit.pl http://hidretrofit.pl/wp-content/uploads/2013/12/IMG_8766.jpg soczewy intemo i czarne środki. W żadnym razie nie podważam jakości RL, ciekawi mnie jednak porównanie z nagraniem filmowym. Dla przykładu gdyby Kuredu w wolnej chwili sprawdził ile wychodzi z 100-200 tej TT z filmiku, można by porównać do wyniku z RL, który wykazał 6.0s https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0tFlPUeY9cg https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1393521_579517185417221_1292192766_n.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 No i nie dziwie się. Moje S5 przy Twoim to jak postawić E AMG obok 320 CDI ;] Bez przesady Witek. Te heble to przede wszystkim z powodu masy 1950kg najśmieszniejsze jest to że szybciej skończyły się tarcze niż klocki. Auto już zdrowe? Pomierzone ? Seryjne heble S4-S5 to faktycznie słaby punkt samochodu i to zacisk który powinien sie kończyć na 3.0 TDI ale z ta AMG i CDI bym nie przesadzal bo ciezko o bardziej cichociemny samochód niz S6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Kierownica RS5 już siedzi. Prowadzi się bardzo wygodnie. Jest wyraźnie grubsza. Środek powoli nabiera kształtu. Chociaż najgrubsze zmiany dopiero przede mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 wypaśna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 fachowa:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 mi właśnie brakuje tej grubości ;o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 skubaniutki ale kiera :slina::slina::shock3::shock3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Super! Zmienil bym jeszcze gałkę s-tronica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Jest brzydka, to raz Poza tym trzeba ukręcić plastikowy trzpień. Nie mam tego typu zdolności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr1zly Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 nie ukrecic tylko przekrecic o 90 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOCKWAVE Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 ta co ja mam jest taka sama tylko ciensza ? ja mam s-line ze splaszczonym wiencem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Masz ciensza I mniej perforowana czyli w sumie nie taka samą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOCKWAVE Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 ciekawe ile ciensza, bo ta co mam juz jest dosc gruba ... chyba ze mam takie odczucie po przesiadce z łopla... a tak wg to Wesolych chlopy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 nie ukrecic tylko przekrecic o 90 stopni Dobsze Przekręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 kiera wreszcie wpadła do auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Bo z tą kiera nie taki łatwy temat wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Nie łatwy? Wszystko plug n play. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Żadna nie jest p&p a tym bardziej polift do przedlifta. To samo dotyczy TT czy RS6 w obu przypadkach trzeba przerabiać wiazki żeby wszystko dzialalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Paweł, wymiana kierownicy zajęła mi równe 15 minut. Wykręciłem starą kierę przed lift, włożyłem nową, wpiąłem w ori żółtą kostkę nową wiązkę i wszystko zwieńczyłem kliknięciem metalowych klipsów. Wsio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi