Kamyk Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Kamyk dziwne masz spostrzeżenia:wink: wiem wiem .... pogadam o tym z moim psychiatra
jerzu Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Pięknie ryczy to autko! Widziałem i słyszałem dzisiaj ok 19 na Zachodniej przy Jaracza Rewelka
romco Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Takie tam... Dla potomnych. Tarczę tylne od RS5 nie pasują. Trzeba o 3 mm z frezować jarzmo. Możesz bardziej opisat czo jest potrzebne frezować? Dakujem
pocas Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Opublikowano 18 Lutego 2014 Szkoda że nie napisałem wcześniej. Operacja dostosowania tylnej tarczy od RS5 polift skończyła się niepowodzeniem. Zostałem przy seryjnych S5, które zresztą mają ten sam wymiar co RS5. Nie ważne jak sfrezowana została tarcza, po prostu nie pasowała. Zmieniasz heble na RS5? Od razu mówie. O wiele rozsądniej jest kupić tarcze od RS6 C5. Rozmiar ten sam, pasują po małej przeróbce, a są o grubo tańsze.
romco Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Heble przod mam zmienone, tyl mam 5 miesiecy w garazu
_Gabriel_ Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 jak chcecie miec tarcze od RS5 z tylu, to pozostaje Wam wymiana obudowy lozyska. zacisk jest ten sam w S i RS
romco Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 S5 Cab => RS5 Bumber - Page 2 - A5_OC tutaj zmienal loziska
Kamyk Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 z ciekawosci - czy w A5 przy konkretnej predkosci i padajacym deszczu jest cichutko? cos slyszalem o extra odglosach zwiazanych z brakiem prowadnic na szyby, jak to w sportowym aucie jak to jest in real life?
dziadek Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 z ciekawosci - czy w A5 przy konkretnej predkosci i padajacym deszczu jest cichutko?cos slyszalem o extra odglosach zwiazanych z brakiem prowadnic na szyby, jak to w sportowym aucie jak to jest in real life? nie zaobserwowałem nic takiego - u mnie cisza - wkurza mnie jedynie jak "buda pracuje" np na zakręcie i wjedzie się w dziurę - to minimalny odgłos przesunięcia się szyby na uszczelce da radę usłyszeć od czasu do czsu
MarianekZg Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 dziadek a kto Ci każe po dziurach jeździć
pocas Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Opublikowano 21 Lutego 2014 Przy tym wydechu ja nawet radia nie słyszę :grin:
Kamyk Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Przy tym wydechu ja nawet radia nie słyszę :grin: yeblem z krzesla ale tak pytam uzytkownikow, po prostu slyszalem o tej "wadzie konstrukcyjnej" ciekaw tylko, ile w tym prawdy
dziadek Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 160-180km/h nie ma problemu z szumami powietrza , nic nie świszczy itp ja tam żadnej wady nie zauważyłem jeżeli chodzi o odgłosy przy wyższych prędkościach
Młody_drog Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 No to jak ty dziadek nie zauważyłeś to chyba nikt nie zauważy :decayed: Bo z tego co pamiętam to jesteś za***iście wyczulony na skrzypienie, dziwne dźwięki itp
dziadek Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 No to jak ty dziadek nie zauważyłeś to chyba nikt nie zauważy :decayed: Bo z tego co pamiętam to jesteś za***iście wyczulony na skrzypienie, dziwne dźwięki itp nie no zawsze mogłoby być lepiej, a8 to to nie jest ale jest na poziomie aut z ramkami np a4 , w tym sensie nie zauważyłem
Damian Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 A w mietku cls nic takiego nie ma miejsca:wink:
dziadek Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 A w mietku cls nic takiego nie ma miejsca:wink: nie kumam do czego sie odnosisz , co takiego nie ma miejsca ? Poza tym cls porównuj z a7 a nie z a5
Damian Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Mam na miejscu ruch szyby podczas jazdy po dziurach:wink:
Rekomendowane odpowiedzi