wrclaguna Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Wracałem uradowany z ASO po naprawie stronica : ) I co było ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Wracałem uradowany z ASO po naprawie stronica : ) I co było ? wytlumaczyli mu, ze R to wcale nie oznacza RACING i nie mozna przelaczac w trakcie jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Czujnik temperatury w dsg. Audi Polska szacunek. Zwróciło koszty części po gwarancji ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 to dbaja o klienta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Każde Audi serwisowane zawsze w ASO Audi (nie VW/Skoda/Seat) do 100 tys km przebiegu może liczyć na zwrot kosztów części. Dobra wiadomość Jak patrzyłem w ETCE gdzie jest ten czujnik to doszedłem do wniosku że nie ma bardziej schowanej części w samochodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Każde Audi serwisowane zawsze w ASO Audi (nie VW/Skoda/Seat) do 100 tys km przebiegu może liczyć na zwrot kosztów części. Dobra wiadomość no brzmi to intrygująco jest gdzieś oficjalne info w tej sprawie czy to bezpośrednio Ci powiedzieli w OOOO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Dostałem takie info od serwisanta. Już słyszałem o takich przypadkach, ale nie widziałem nigdy oficjalnie informacji. Podejrzewam że każda sprawa jest rozpatrywana osobno. Musiałem poprawić sobie humor i... kupiłem MMI 3G+ ze slotem na SIM. Wlan i Google w samochodzie. Świat się kończy co ciekawe osoba która montowała mi to powiedziała że absolutnie nie ma problemu by doposażyć nasze B8 w kamery 360'. Dwie w lusterkach i jedną w grillu. Brzmi ciekawie, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 .... co ciekawe osoba która montowała mi to powiedziała że absolutnie nie ma problemu by doposażyć nasze B8 w kamery 360'. Dwie w lusterkach i jedną w grillu. Brzmi ciekawie, co? http://cl.ly/image/0C0M42091p47/2014-06-04%2012.42.37.jpg No i teraz Wrclaguna spać nie może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 spać mogę , teraz to gratow trzeba szukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Wg kamera przednia jest w specjalnej blendzie w grill jak w RS6. Oprócz tego trzeba podmienić doły lusterek na jakieś z kamerami. Nie zdradził tylko jaki potrzeba moduł. Mam gateaway w wersji P więc czekam na informacje co potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Witek gdzie zakładałeś 3g+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 U mnie w Łodzi. Człowiek ma wszystko co byś chciał z elektryki : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Dziś miałem okazję oblukać furkę na żywo - ładniutka jak każde S5 no i trzeba przyznać kolorek powala Felgi myślałem na żywo będą bardziej powalać ale nie jest źle - na pewno indywidualnie No i ładna kiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Takie tam Do tego soft stronica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Bardzo ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Teraz to sie odpycha lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Gratulacje wreszcie przestana Cie diesle objezdzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Nawet daje rade Octavi 300KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 moment prawie jak u mnie w serii Ps. Rozumiem że w hamowanko w CS tam gdzie furę widziałem ---------- Post dopisany at 18:41 ---------- Poprzedni post napisany at 18:40 ---------- 100 koni przyrostu mocy już robi robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanosho Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 kolor auta powala na kolana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi