pocas Opublikowano 29 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 prawdziwy fotograf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 30 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Jestem po montażu carbonów i czarnych ramek... Wyszedłem chyba z wprawy. W pierwszej minucie rozsypała mi się kratka nawiewów i przez pół godziny składałem to do kupy. Wymieniłem wszystkie listwy drzwiowe, ale przy listwie w tunelu się poddałem. Czekam ze wszystkim do wizyty u Grześka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 pics or it never happened Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Dasz radę wymienić ===> http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/all-b8-demontaz-podlokietnika-tunelu-konsoli-srodkowej-218497/index2.html Czekamy na foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_xtr Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Kolor kozak jedyny sluszny po missano red a z samym zakupem trafiles jak ja ze swoja A6 od Szymenia Co do 19" na zime to jest spoko zadnych problemow wiec bierz smialo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 31 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 A tak było. Mnie się generalnie bardziej podoba czerń i carbon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Pieknie, malo widac na zdjeciach ale ramka w piano jest imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 31 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Zdjęcia norma. Mając w domu lustro i 3 obiektywy. Cykam iphonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 jest pieknie ... ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Piekna furka, mnie się osobiście bardziej podoba Sportback od Coupe, do tego ten kolor i jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Z ramką piano i carbonami jest świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Oj piękna miło było poznać.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 I na wzajem. Męczy mnie ten uszczerbek na carbonie Muszę się odezwać w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michosz Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 A teraz coś z życia http://img824.imageshack.us/img824/7423/10zt.jpg Taki zestaw dla pasażerów jak najbardziej ! i niezła nuta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Taki ten... romantyk ze mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi