Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Mój Kermit;D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Za 3 tys zł nie kupił byś??

w sumie nie pieniadz. obys znalazł wiesmaka na ten pojazd kosmiczny...

Opublikowano

No wiem że nie wygląda to najlepiej ale jak coś to sie go zrobi na serie te części sie pogoni na allegro i tak za AFNa z 1997roku blacharka oryginał zero rdzy szpachli też nie ma to spokojnie w granicach 7 tys sie sprzeda

---------- Post dopisany at 13:16 ---------- Poprzedni post napisany at 12:48 ----------

6u9eqapa.jpg

A tu Kermit w Krakowie na rozpoczęciu sezonu;D

Opublikowano

dystans do kół by się przydał.

Opublikowano

Nie wiem czy felg nie wezme z tamtej bo są w idealnym stanie (nie widziały jeszcze za bardzo polskich dróg) a są podobne do tych i nie trzeba dystansów

Opublikowano

Że mnie tu wcześniej Prezesie nie było :wink:

Opublikowano

Ty sie zobacz co sie na Battalionie dzieje;D

Opublikowano
Ty sie zobacz co sie na Battalionie dzieje;D
trochę smutne że się z chorych umysłowo nabijają :kwasny::decayed:
Opublikowano

Następny niedorobieniec sie odezwał;)

Opublikowano
Następny niedorobieniec sie odezwał;)
hamuj pietami i sie ciesz ze sfora już tak prężnie nie szczuje :)
Opublikowano

Wyśmiewać innych i krytykować to byłe osioł potrafi tak że twoje komentarze są zbędne

Opublikowano

Kolorek kermita boski jak bym swojego kiedyś malował to na pewno gdyby bieli nie wymyślili to pomalował bym na taki :)

Opublikowano
Wyśmiewać innych i krytykować to byłe osioł potrafi tak że twoje komentarze są zbędne
ośle jeden mam prawo komentować ! zbuduj cos od A do Z wlasnymi rekoma tak by ludzie sie ogladali a nie wytykali palcami

6m_zps1aa5cbd6.jpg

Opublikowano

Hehe no i co czym sie chwalisz myślisz że tylko Ty tak robisz?! kupiłem tamto Audi tylko po to żeby coś na nim zarobić na mody do Kermita to nie moja wina że ktoś je tak oszpecił ja nim jeździł nie bede a to że Ty masz więcej kasy odemnie to nie znaczy że bardziej je cenisz niż ja swoje... po troche ale do przodu

Opublikowano

krzysieksza miej trochę dystansu do siebie i do tego co piszą inni. Podstawą jest przyjąć opinię innych użytkowników na klatę i ewentualnie wyciągnąć z tego jakieś wnioski. Się zaraz nie potrzebnie rozchorujesz.. :wink:

mrogal cwaniaczku z Lubelskiego uważaj sobie :naughty:

Opublikowano

Hehe nie no spoko;D tylko po co ktoś kto nie wie co i jak wyjeżdż z tekstem o umysłowo chorych nie każdy może odrazu wypieprzyć kase na mega mody tak żeby " ludzie oglądali a nie wytykali palcami"

Opublikowano
krzysieksza miej trochę dystansu do siebie i do tego co piszą inni. Podstawą jest przyjąć opinię innych użytkowników na klatę i ewentualnie wyciągnąć z tego jakieś wnioski. Się zaraz nie potrzebnie rozchorujesz.. :wink:

ja nikomu w portfel nie zagladam... i nie wiesz czy mialem czy nie mialem kasy

koperek ciesz sie ze Armi tu nie wparowal :)

Peace chlopaki

nikt Ci tego sztrucla nie kupi bo to kał okrutny odcham go na serie i jakos popchasz ew. na graty. Ludzie maja oczy i moze 1/10000 sie nim zachwyci

PS Krzysiek Twoj daily jest OK, niejeden chcialby miec taki start wielu trzeba nawracac wlasnie z tego co wrzuciles na sprzedaz ciezka i dluga droga.

Opublikowano

ja nikomu w portfel nie zagladam... i nie wiesz czy mialem czy nie mialem kasy

koperek ciesz sie ze Armi tu nie wparowal :)

Peace chlopaki

nikt Ci tego sztrucla nie kupi bo to kał okrutny odcham go na serie i jakos popchasz ew. na graty. Ludzie maja oczy i moze 1/10000 sie nim zachwyci

PS Krzysiek Twoj daily jest OK, niejeden chcialby miec taki start wielu trzeba nawracac wlasnie z tego co wrzuciles na sprzedaz ciezka i dluga droga.

spoko jak bym wiedział że tyle bedzie z tym problemu to nie dodawał bym tego ogłoszenia tu... wcale nie jest tak źle z tym autem bo wystarczy zderzaki pozdejmować lampy na ori polift no i maske reszta jest spoko środek w stanie idealnym kiere zmienić na S i gitara a na te graty zawsze ktoś sie znajdzie;D

---------- Post dopisany 06-05-2014 at 18:57 ---------- Poprzedni post napisany 04-05-2014 at 17:22 ----------

http://olx.pl/i2/oferta/aluski-17cali-5x112-vw-audi-mercedes-CID5-ID5PH9r.html?action=show&id=86202285#xtor=EREC-55-[id1]-20140506-[diplayLink]-5262519@1-20140506180256

Opublikowano

hate5u4a.jpg

ju7ese9y.jpg

qa8a2u5u.jpg

---------- Post dopisany 28-05-2014 at 08:23 ---------- Poprzedni post napisany 26-05-2014 at 20:04 ----------

http://olx.pl/oferta/klubowe-audi-a4-b5-1-9-tdi-afn-stylizowana-na-s4-stan-idealny-CID5-ID5NBvP.html

Cena ostateczna jak by ktos był chętny to dzwonić

---------- Post dopisany 31-05-2014 at 10:03 ---------- Poprzedni post napisany 28-05-2014 at 08:23 ----------

uhemuzah.jpg

Zmieniamy;D

Opublikowano

Zostaje :wink:?