dahek Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Witam Przyszedl czas na wymiane z b6 na b8 a wiec Audi A4 B8 2011 rok 2.0 TDIe 100KW to co w standardzie nie będę wymieniał napisze później cala specyfikacje ale miedzy innymi: -start/stop -wielofunkcyjna kierownica -kolorowa navi -kolorowy komuter -3 strefowa klima -nie wiem czy we wszystkich jest jak jechac by spalic jak najmniej -kola 16" (zostają na zimę) -bixenon -led przód tył -rolety tył itd itd opisze więcej w wolnej chwili jak będę robił zdjęcia (jak spadnie śnieg) Potrzebuje pomocy w wyborze felg 16" (jeżdżę dużo na ryby i często zjeżdżam z asfaltu polniakami do tego filpuje czesto łódkę w miejscach nie do końca dozwolonych wiec niższy profil odpada) kilka zdjec z telefonu:
kasku22 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 ładniutka:naughty:ale wnetrze brzydkie mam podobne i bedzie zmiana bo jest:thumbdown:
VanRay Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Po polowie ryb te biale stolki przestana byc biale ;-) bezawaryjnosci! Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalk now Free
Dumel Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 ładniutka:naughty:ale wnetrze brzydkie mam podobne i bedzie zmiana bo jest:thumbdown: Widzę że w opisie masz b8 Rs4.. to jak z tym wnętrzem.. ?? http://d.motofakty.pl/art/69/5n/b7tk604kwk040k0w84og/audi-rs4-avant-16.640.jpg to chyba nie jest podobne wnętrze.. ??
dahek Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Opublikowano 2 Listopada 2013 ładniutka:naughty:ale wnetrze brzydkie mam podobne i bedzie zmiana bo jest:thumbdown: Wlasnie wnetrze najbardziej mi sie podoba pewnie kwestia gustu:) ---------- Post dopisany at 06:28 ---------- Poprzedni post napisany at 06:27 ---------- Po polowie ryb te biale stolki przestana byc biale ;-) bezawaryjnosci!Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalk now Free naszczescie bagaznik w srodku czarny a jesli chodzi o jezdzenie przed i po to niestety kocyk ;/
dobry1 Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Wnętrze jest bardzo ładne , fajnie kontrastuje z piano, aluminium ale są minusy coś dokupić (skóre ,blendy Banga) to trzeba naprawde poszukać
kasku22 Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 ładniutka:naughty:ale wnetrze brzydkie mam podobne i bedzie zmiana bo jest:thumbdown: Widzę że w opisie masz b8 Rs4.. to jak z tym wnętrzem.. ?? http://d.motofakty.pl/art/69/5n/b7tk604kwk040k0w84og/audi-rs4-avant-16.640.jpg to chyba nie jest podobne wnętrze.. ?? jak czytasz opis to do konca widziałes rs4 b8 w sedanie i do tego 2008r?bo pewnie nikt tu jeszcze nie widzial:wink:i jeszcze z takim silnikiem
Lulek Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 ładniutka:naughty:ale wnetrze brzydkie mam podobne i bedzie zmiana bo jest:thumbdown: Widzę że w opisie masz b8 Rs4.. to jak z tym wnętrzem.. ?? http://d.motofakty.pl/art/69/5n/b7tk604kwk040k0w84og/audi-rs4-avant-16.640.jpg to chyba nie jest podobne wnętrze.. ?? jak czytasz opis to do konca widziałes rs4 b8 w sedanie i do tego 2008r?bo pewnie nikt tu jeszcze nie widzial:wink:i jeszcze z takim silnikiem a jakiś temat z tym unikatowym sedanem masz?
melon31 Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Elagancka !! Mam taką samą tylko bez LED-ów i roczek starszą Szerokości
kasku22 Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 ładniutka:naughty:ale wnetrze brzydkie mam podobne i bedzie zmiana bo jest:thumbdown: Widzę że w opisie masz b8 Rs4.. to jak z tym wnętrzem.. ?? http://d.motofakty.pl/art/69/5n/b7tk604kwk040k0w84og/audi-rs4-avant-16.640.jpg to chyba nie jest podobne wnętrze.. ?? jak czytasz opis to do konca widziałes rs4 b8 w sedanie i do tego 2008r?bo pewnie nikt tu jeszcze nie widzial:wink:i jeszcze z takim silnikiem a jakiś temat z tym unikatowym sedanem masz? to nie temat na tego typu rozmowe wiec nie ma co smiecic.
Dumel Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 ładniutka:naughty:ale wnetrze brzydkie mam podobne i bedzie zmiana bo jest:thumbdown: Widzę że w opisie masz b8 Rs4.. to jak z tym wnętrzem.. ?? http://d.motofakty.pl/art/69/5n/b7tk604kwk040k0w84og/audi-rs4-avant-16.640.jpg to chyba nie jest podobne wnętrze.. ?? jak czytasz opis to do konca widziałes rs4 b8 w sedanie i do tego 2008r?bo pewnie nikt tu jeszcze nie widzial:wink:i jeszcze z takim silnikiem a jakiś temat z tym unikatowym sedanem masz? to nie temat na tego typu rozmowe wiec nie ma co smiecic. ......... :facepalm: koniec ot
dahek Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Opublikowano 3 Listopada 2013 Wnętrze jest bardzo ładne , fajnie kontrastuje z piano, aluminium ale są minusy coś dokupić (skóre ,blendy Banga) to trzeba naprawde poszukać niestety racja doswiadczam to juz w B6 gdzie mam niebieskie wnetrze ;/
gregski Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Podziwiam brak jakiegokolwiek obycia fachowcow od estetyki z tego forum. Nikt sie przeciez Was nie pyta co w tym aucie jest brzydkie... Nie kazdy kupowal auto jak Wy biorac to co sie napatoczylo, niektorzy wybierali wlasnie takie wnetrze swiadomie... Mimo wszystko zycze duzo radosci z fury !
Rabbi Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Podziwiam brak jakiegokolwiek obycia fachowcow od estetyki z tego forum. Nikt sie przeciez Was nie pyta co w tym aucie jest brzydkie...Nie kazdy kupowal auto jak Wy biorac to co sie napatoczylo, niektorzy wybierali wlasnie takie wnetrze swiadomie... dokładnie. właścicielowi ma się podobać
Rekomendowane odpowiedzi