kaFFFar Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 witam panowie mozna w a4 b5 avant z tylu zrobic negatywy >? pzdr i czekam na odp ?
Dev Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 można, nie dokrecaj łożysk :polew::polew: Kolego widziałes jak jest zbudowana tylne zawieszenie ?
kaFFFar Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Opublikowano 2 Listopada 2013 ta ale ostatnio gdzies necie widzialem jak chloopak sobie zrobilem negatywy ponizej jpg ---------- Post dopisany at 21:46 ---------- Poprzedni post napisany at 21:45 ----------
kaFFFar Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Opublikowano 2 Listopada 2013 tego to ci nie powiem i wlasnie sie dlatego zalozylem twen temat bo dla mnie dziwnie w b5 negatywy z tylu chyba ze tak jak mowisz jest q
Dev Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 chyba że ktos frezował pólosie, bo to duże prawdopodobieństwo w Q widziałem czesto negatyw, skracali górne wahacze tylko mnie to zawsze zastanawia po jaki ....uj to robią
athek Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Kolega w A3Q ma negatywy jak gwint założył bo mu suię 18 cali nie mieści hm chyba po to robią bo praktyki w tym żadnej moment guma zjedzona
marjon Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 czy jest sens?? to auto wyglada jakby bylo zarwane:kwasny:
Rekomendowane odpowiedzi