fafnasty Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 narazie sie nie napalam ale mam cicha nadzieje że da sie to ogarnac
KrzysiekA4 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2013 narazie sie nie napalam ale mam cicha nadzieje że da sie to ogarnac Ja też
Viwaldi Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ciekawość mnie zżera jaki będzie finał.
KrzysiekA4 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ciekawość mnie zżera jaki będzie finał. Jak to jaki,będziemy kupować heh :)jak kobity w odzieżowym:)
Dev Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ciekawość mnie zżera jaki będzie finał. ja lubie na twarz podejde w tygodniu i popytam
KrzysiekA4 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2013 Dev nasz zbawco heh.Zapytaj się jak widzisz ludziska się znajdą
Dev Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Taaaaa znajda..... Fiuty wyskocza z cena i bedzie po ludziskach:facepalm:
KrzysiekA4 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2013 Taaaaa znajda.....Fiuty wyskocza z cena i bedzie po ludziskach:facepalm: Zależy ile szt. zamówimy niech dadzą konkretną propozycje.Daj mi numer do przedstawiciela handlowego,pogadam wezme w razie wu pare szt więcej lub umowe spiszę.Jak dla mnie ten temat ruszy,tylko każdy ma świadomość że tego nie ma i nie szuka do siebie.Jak będzie to przy słabym nawiewie w szybe lepiej podgrzewana :)Wiadomo że im nas więcej to i cena lepsza.
mily Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zima się skończy i zapał minie. W następnym roku kotlet zostanie odgrzany.
KrzysiekA4 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zima się skończy i zapał minie. W następnym roku kotlet zostanie odgrzany. Jeśli nie znajdzie się producent co je zrobi w rozsądnych pieniądzach,trzeba będzie u następnego szukać.Nadzieja umiera ostatnia heh.
Dev Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Bylem dzisiaj w NordGlassie. Goscie przyjeli zlecenie na wykonanie szyby Maja sprawdzic co z tego wyjdzie ale moze byc problem bo nie ma homologacji
KrzysiekA4 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2013 Czyli Dev coś się dzieje .Co z tą homologacją ??.Powiedzieli wstępnie jakie koszta ??
Arturoo Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 ta szybą by musiała być podpięta pod grzanie tyłu ...... ...,czy osobny jakiś włącznik by trzeba montować ? ...coś ....typu...... wysłane z one v
wesz82 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Czyli Dev coś się dzieje .Co z tą homologacją ??.Powiedzieli wstępnie jakie koszta ?? A to ze jak ktoś się przyczepi to pojedziesz dalej ale bez dowodu:decayed: Pomysł zajebiaszczy ciekaw jestem finału byle nie na twarz:whistling:
KrzysiekA4 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2013 Czyli Dev coś się dzieje .Co z tą homologacją ??.Powiedzieli wstępnie jakie koszta ?? A to ze jak ktoś się przyczepi to pojedziesz dalej ale bez dowodu:decayed: Pomysł zajebiaszczy ciekaw jestem finału byle nie na twarz:whistling: Domyśliłem się co się stanie przy dociekliwej kontroli(Policji lub na stacji diagnostycznej).Chodziło mi bardziej czy Nordglass będzie wyrabiał homologację i jak to z ich strony wygląda.
Marcin6 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 ta szybą by musiała być podpięta pod grzanie tyłu ...... ...,czy osobny jakiś włącznik by trzeba montować ? Osobny przekaźnik z 40A i sprawa załatwiona
horny devil Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Swoją drogą ile razy sprawdzali homo szyby?? Ja się jeszcze nie spotkałem
Arturoo Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Swoją drogą ile razy sprawdzali homo szyby?? Ja się jeszcze nie spotkałem Przy ubezpieczaniu/ zmianie szyby po uszkodzeniu wysłane z one v
Dev Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Dzwonil domnie juz dzisiaj gosc Wstepnie wyglada to mniej wiecej tak: - wprowadzenie do produkcji to koszt 25 000zl netto - czas wprowadzenia do produkcji ok 7-8 miesiecy Mam dostac wszystko na mail Jak go dostane to tutaj go wkleje
Arturoo Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Dzwonil domnie juz dzisiaj goscWstepnie wyglada to mniej wiecej tak: - wprowadzenie do produkcji to koszt 25 000zl netto - czas wprowadzenia do produkcji ok 7-8 miesiecy Mam dostac wszystko na mail Jak go dostane to tutaj go wkleje To tysiące szyb na handel by musiały iść by im sie to kalkulowalo...pamiętajmy ,że kilka osób myśli o takim modzie.....Kowalski chce byle tańszą..albo w używce..... wysłane z one v
Rekomendowane odpowiedzi