marcino89 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Kolego apropo tylnej wycieraczki. Pasuje p&p do A4? Ori czy zamiennik?
Al@n Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) tak wszystko pasuje jak ori, ja mam zamiennik ale celuj w ori bo zamiennik trochę słaby 312mm w drodze, zobaczymy czy było warto zaraz będzie u mnie kurier z kompletem FERODO No i zestaw już na aucie, przy okazji regeneracja zacisków przód i tył ( tłoczki i gumki ) Przyszedł czas na mały remont silnika a raczej uszczelnienie i naprawy bieżące najważniejsze elementy Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Al@n
misiek95 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Najważniejsze to są te Wunderbaumy z ostatniej fotki poskładane już wszystko?
Al@n Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Opublikowano 9 Lutego 2015 Najważniejsze to są te Wunderbaumy z ostatniej fotki poskładane już wszystko? w przyszłym tygodniu będzie poskładany, w trakcie wyszła głowica ( 2 zawory miały luz ) wszystkie idą do wymiany w pon rano odbieram zregenerowaną głowice i składamy dalej głowica odebrana
Hesik Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Piknie wyglada ja bym odrazu zrobil porting jakis
novwy Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Al@n jest cały temat czyli dopieszczanie Twojego B5 przeczytalem, nie zastanawiales sie nad wywaleniem EGRu rzuciło mi sie w oczy że jeszcze na miejscu no chyba że masz zaslepiony. Silnik jak ogarniesz bedzie długo służył, najlepiej zrobić to co sie ma, jestes teraz go pewny przynajmniej. Ja tez jestem w trakcie projektu body w moim jak skończę zapraszam na oględziny. Tym czasem udanych modów powodzenia [emoji106]
Al@n Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Opublikowano 11 Lutego 2015 Al@n jest cały temat czyli dopieszczanie Twojego B5 przeczytalem, nie zastanawiales sie nad wywaleniem EGRu rzuciło mi sie w oczy że jeszcze na miejscu no chyba że masz zaslepiony. Silnik jak ogarniesz bedzie długo służył, najlepiej zrobić to co sie ma, jestes teraz go pewny przynajmniej. Ja tez jestem w trakcie projektu body w moim jak skończę zapraszam na oględziny. Tym czasem udanych modów powodzenia [emoji106] Przy okazji remontu wpada kolektor od AWX + flansza wiec EGR zniknie całkowicie a wcześniej był zaślepiony
Al@n Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Opublikowano 20 Lutego 2015 jeździ to już? jeździ jeździ, całkiem przyjemnie i cicho jutro zapodam jakieś fotki
Al@n Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Opublikowano 21 Lutego 2015 gratki wykonanej pracy. dzięki Grzesiek Na koniec prac przydało by się wymienić filtr powietrza
chudy30 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 dobry zakup ten filtr ja mam w dwóch taki i jestem zadowolony
Al@n Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Opublikowano 23 Lutego 2015 dobry zakup ten filtr ja mam w dwóch taki i jestem zadowolony co ile się go czyści ?
j4s2c2vr Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Ja proponuje co 10tys. razem z wymianą oleju i filtra oleju... Tak robię u siebie.
Al@n Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Opublikowano 24 Lutego 2015 Ja proponuje co 10tys. razem z wymianą oleju i filtra oleju... Tak robię u siebie. ma ktoś sprawdzony środek do czyszczenia ?
j4s2c2vr Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) Mi zostały z poprzedniego auta do pielęgnacji K&N i tych używam... Jak się skończą, to pewnie kupię na allegro, są chyba zestawy pipercrossa też.. przykład http://allegro.pl/pipercross-zestaw-do-czyszczenia-filtrow-warszawa-i5082411106.html Edytowane 27 Lutego 2015 przez j4s2c2vr
peacenotwar Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Ja proponuje co 10tys. razem z wymianą oleju i filtra oleju... Tak robię u siebie. ma ktoś sprawdzony środek do czyszczenia ? Ja mam Zestawik K&N i sporo syfu zeszło po 10 tys. Bierz koniecznie taki, zestawik żeby olej był w sprayu, bo ciężko zwykłą buteleczką dotrzeć wszędzie. Edytowane 1 Marca 2015 przez peacenotwar
Rekomendowane odpowiedzi