Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Mama doła - blondyna mnie objechała

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i to jakimś CLK 430, ale tanio skóry nie oddałem... na odcinku ok 300m jakieś pół długości samochodu :naughty:

Opublikowano

Mario_ fajna ta blondyna chociaz..? :cool1:

Opublikowano

Mario_ fajna ta blondyna chociaz..? :cool1:

No przecież mówi że go objechała... ujeżdżała? :pleasantry::sexinbed::polew:

Opublikowano
  • Autor

Klasa średnia wyższa... z umiarkowanym bodykitem :rolleyes:

Opublikowano

no ale ten CLK jak sie nie myle ma 280 KM wiec jesli pol dlugosci auta to raczej zaden wyczyn :)

Opublikowano
  • Autor

no ale ten CLK jak sie nie myle ma 280 KM wiec jesli pol dlugosci auta to raczej zaden wyczyn :)

może dlatego, że miał tylko 83 KM więcej ? :naughty:

Opublikowano

Hehe ciekawe ile w serii ma Twoj BFB :)

Pol dlugosci przy takiej mocy to i tak kiepsko.. :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Hehe ciekawe ile w serii ma Twoj BFB :)

Pol dlugosci przy takiej mocy to i tak kiepsko.. :decayed:

w serii miała pewno 163, ale jednemu takiem Panu w Dojczlandzie, zachciało się 197 :good:

Opublikowano

no to wracajac do mojej wyowiedzi

jesli miala 80KM wiecej (a moze tez byla dlubana)

Opublikowano

Heh.. :polew: A może ona Ciebie nie objachała tylko ty ją obleciałes :polew::lol1:

Opublikowano
  • Autor

He he he, skad ja to znam :polew: :polew: :polew:

- miny facetow któży dostają łomot ode mnie BEZCENNE, a za paliwo płacę Masercard :>

Ale muszisz przyznać, że Wy - faceci macie z tym jakiś problem. Do dziś pomiętam jednego debila w BMW, który o mało się na drzewie nie rozlał, ale zawziął się żeby mnie wyprzedzić. Odpuścił chyba tylko dlatego, że go jego panna po łbie gazetą zaczęła napitalać

Bry :)

może i oni, znaczy "Wy" mają... poza tym ja jestem dżentelmenem i kobiety zawsze puszczam :naughty:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2008, 21:03 _________________________________________________

Heh.. :polew: A może ona Ciebie nie objachała tylko ty ją obleciałes :polew::lol1:

że tak się wyrażę... wzięła mnie...

z prawej burty :>

Opublikowano

Wzieła Cie na ostro :naughty:

Opublikowano

Po prostu faceci którzy dostaja po d*pie od kobiet nie potrafią sobie z tym poradzić. :)

Opublikowano

Po prostu faceci którzy dostaja po pupie od kobiet nie potrafią sobie z tym poradzić. :)

No co Ty. Dostać po pupie od kobiety, to najwyższa przyjemność :bicz:
Opublikowano

nie wiem jak to jest - mama nigdy nie nie biła :gwizdanie:

Opublikowano

Po prostu faceci którzy dostaja po pupie od kobiet nie potrafią sobie z tym poradzić. :)

Faktycznie nie potrafiłem..jak dojechała mnie blondyna w Volvo :decayed::cool1:

Opublikowano

Wracałem niedawno do Lublina i na podwójnej ciągłej , pod górkę wyprzedziła mnie kobitka Matizem :polew: Ale chyba jakaś j**nięta była , albo coś zażyła , bo sznurek samochodów jeden za drugim , a ta lewy kierunek i ogień.Ludzie z naprzeciwka uciekali na pobocze :shocked: Wciągnęła tak ponad 10 samochodów i zapewne teraz opisuje to na forum Matiza :polew:

Opublikowano

Wracałem niedawno do Lublina i na podwójnej ciągłej , pod górkę wyprzedziła mnie kobitka Matizem :polew: Ale chyba jakaś j**nięta była , albo coś zażyła , bo sznurek samochodów jeden za drugim , a ta lewy kierunek i ogień.Ludzie z naprzeciwka uciekali na pobocze :shocked: Wciągnęła tak ponad 10 samochodów i zapewne teraz opisuje to na forum Matiza :polew:

Zapwene :>, i na forum Matiza teraz pewnie zbiera Łaury :polew: :polew:

Opublikowano

Hugo a zapisałeś numery? Jaki kolor tego matiza? Bo u mnie pod blokiem w LBN często widuję taką kobitkę (50-60 lat), która parkując swojego potwora, przestawiła 5 innych samochodów, a że u nas jest ruch prawostronny to też nie wie :polew: To mogła być ona, jak podjeżdża pod blok to ludzie uciekają jak najdalej :polew: A i ten matiz w jej "ręcach" niezłego kopa ma :blink::polew: