Kaju77 Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 No pięknie wyszło, moja też się prosi o korektę:confused:
Cocco Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Opublikowano 29 Maja 2014 Polerka plus woskowanie, nie robilem jakiejs mocnej korekty lakieru. Kolega kolegi mi robił, wiec cenę miałem promocyjna. Szybki przyciemnial mi Kriss przednie boczne 35% przepuszczalnosci, tylne 20% przepuszczalności Na razie zawiechy nie ruszam, może przy napływie wolnej gotówki wpadna sprezynki Eibach
Cocco Opublikowano 14 Października 2014 Autor Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) Wpadł kolejny modzik, tym razem Ori Audi podświetlenie tablicy rejestracyjnej Do tego wpadły tez żarówki Philips Blue Vision Ultra w halogeny Edytowane 14 Października 2014 przez Cocco
griga-st Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Ori Audi podświetlenie tablicy rejestracyjnej Jednak da się zrobić to jak panbuk przykazał
Gibons Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Nie wiem czemu ale te ledy drażniące są (lampy) w a6 to dużo lepiej wygląda.
griga-st Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 A propos LED: A4 Bolesławiec-Wrocław. Wyjeżdżam na wzniesienie, a tam jakiś świr pod prąd jedzie. Okazało się ze do Vektry założyli sobie jakieś bazarowe LED na oświetlenie numerów, i wyglądało jakby na światłach mijania jechał. Na pierwszy rzut oka wydaje się śmieszna sytuacja. Ale mi nie było do śmiechu jak musiałem awaryjnie hamować w środku nocy i śpiąca rodzina na pokładzie...
andynl Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Kopac dupsko trzeba było wieśtuningowcom
Cocco Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Trochę czasu minęło, ale ostatnio wpadł nowy mod, a mianowicie składane lusterka. Do pełni szczęścia trzeba pociągnąć jeszcze kabelki od fotochromu z lustra wewnętrznego do kosti w słupku A, bo w drzwiach i lusterkach wszystko juz przygotowane. Kolejny mod (jak tylko wpadnie jakąś wolna gotówka), to w końcu wymienie kierownice na trojramienna. Tylko cały czas mam dylemat, czy zmieniać na przedliftowa, czy poliftowa ;-) Wysłane z mojego Nexus 5 za pomocą Tapatalk 4
dobry1 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Witam czy po przyciemnieniu szyb odbierasz normalnie stacje radiowe ??? Dziś przyciemniono mi szyby (te same parametry co twoje ) odbieram ledwo jedną stacje radiowa
andynl Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Witam czy po przyciemnieniu szyb odbierasz normalnie stacje radiowe ??? Dziś przyciemniono mi szyby (te same parametry co twoje ) odbieram ledwo jedną stacje radiowa Może uszkodzili Ci wzmacniacz antenowy albo poprzerywali paski na szybie
Cocco Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Opublikowano 24 Lipca 2015 Wszystko ok, nie odczulem różnicy w odbieraniu stacji radiowych, wszystko działa jak powinno, może faktycznie cos Ci uszkodzili Wysłane z mojego Nexus 5 za pomocą Tapatalk 4 Przymiarka Krissowych felg, dwudziesta jednak robi robotę, nawet na "kozowatym" 1BE Wpadła konkretna korekta lakieru razem z zaprawkami chamskich rys, które "Gebels" zostawił na aucie Korekta made by Kriss Works Wpadły także zaciski pomalowane na srebrno i kiera trójramienna multifunkcyjna
patryk.patryk Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 repliki Rotorów fajnie się prezentują, mógłbyś podrzucić jakie mają ET przód i tył i czy jeździsz bez dystansów? pozdro
Cocco Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Felgi 19" 8,5 cala szerokość et 35. Jezdze bez dystansow, z przodu jest idealnie, z tyłu 5 mm dystans można na luzie dać ;-) Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi